0

Sally Vibrerende Masturbator - Mond

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Sally Vibrerende Masturbator - Mond

Deze vibrerende masturbator lult je de oren van je kop. Hij kan praten! Je hoort niet de schorre rokersstem van Hugo, maar wel de zwoele, bloedgeile damesstem van Sally. Stop jouw stijve in de zachte, genopte sleeve en druk tijdens het stoten op de blauw verlichte drukknop. Nu zal de dirty talk beginnen! Sally hijgt en kreunt en gilt het uit van genot. Dit werkt opwindend! Als ze begint klaar te komen, roept ze: "Ohh yes - yes - yes! Daarna zucht ze tevreden. Je krijgt zin om te vragen: "Sigaretje?" Wil je niet dat jouw huisgenoten kunnen meeluisteren, dan plug je gewoon de meegeleverde koptelefoon in de masturbator.

De Sally Vibrerende Orale Sex Masturbator heeft 12 verschillende vibratiestanden die je eenvoudig kunt bedienen met de fraaie blauw oplichtende drukknopjes. De sleeve heeft een realistische mond-pening. De binnenvoering is voorzien van zachte nopjes. De masturbator is makkelijk en snel op te laden met behulp van de meegeleverde USB-kabel. Maak je toy na gebruik schoon met een toycleaner en lauwwarm water. Gebruik een glijmiddel op waterbasis.

Alternatieven die wij aanraden
-
+