0

Alice Automatische Masturbator

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Alice Automatische Masturbator - Vibreert, draait en kneedt

De Alice masturbator bestaat in een standaard en automatische uitvoering. Die laatste zie je op deze pagina, het is de Alice Automatische Masturbator. Wat maakt Alice bijzonder? Alice kan binnenin automatisch draaiende en knedende bewegingen maken die de penis nog eens extra stimuleren. Wanneer je seks hebt met een echte vrouw, dan voel je deze samentrekkingen ook. Hoe werkt die unieke massagetechniek?

De massagetechniek bestaat uit kralen die kunnen trillen en/of bewegen. De kralen maken draaiende, knedende bewegingen – linksom of rechtsom, naar keuze. Daarbij kunnen de kralen trillen maar die trilfunctie kun je ook uitzetten als het je allemaal wat teveel wordt. Met de afstandsbediening met kabel regel je eenvoudig alle functies. De vibraties zijn traploos regelbaar.

Hoe voelt Alice verder? De kunstkont voelt heel natuurgetrouw aan, als een echte vrouwenhuid. Dat komt doordat de masturbator gemaakt is van het zogenaamde Soft Realskin Sillicon. Dit type TPR materiaal is niet alleen heel zacht en flexibel, het neemt bovendien snel jouw eigen lichaamswarmte aan.

Alice heeft 2 openingen: een vagina en een anus. Beide openingen zijn voorzien van een lange schacht met aan de binnenkant ribbels en nopjes. Deze structuur zorgt ervoor dat de penis tijdens het neuken extra fijn wordt gestimuleerd waardoor je een krachtiger orgasme zult ervaren. Gebruik wat glijmiddel op waterbasis voor extra comfort en een soepele penetratie.

© Masturbator.nl

Alternatieven die wij aanraden
-
+
Fleshlight Girls - Adriana Chechik Empress

€ 69,95 € 79,95

Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis
King Cock 7 Uncut Realistische Dildo Met Zuignap - 18 cm

€ 39,95

Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis