0

Dirty Talk - Interactive Bad Girl Masturbator

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Dirty Talk - Interactive Bad Girl Masturbator

Er is niets zo irritant als een meid die tijdens het neuken de hele boel bij elkaar schreeuwt. Zo'n meid die zó hard schreeuwt dat de buurvrouw terug schreeuwt: "Ik kan véééél harder klaarkomen dan jij !!!" Maar weet je wat wel spannend is? Als die meid zwaar hijgend vieze dingen in jouw oor kreunt. Als jij daarvan houdt, dan is deze masturbator iets voor jou. De Dirty Talk - Interactive Bad Girl Masturbator praat, gilt en kreunt als jij haar neukt. De geile geluiden komen uit de speaker die achterin de masturbator verborgen zit en aan de binnenkant van de masturbator zit een sensor die reageert op elke beweging. Stop jij met neuken, dan stopt zij met praten. Waar vind je zo'n meid? 

Wat ze zoal zegt? Dat zijn zinnetjes als:

"Want You Cum Now Baby!"
"Pleasy Fuck Me Until You Cum!"
“Ohh, I Love Your Cock In My Pussy!”
“Please Cum In My Tight Little Ass!”
“You Can Do Whatever You Want To Me!”

De Bad Girl Masturbator kan niet alleen praten, de sextoy is ook voorzien van harde vibraties voor extra stimulatie van de penis. De vibraties zijn verbonden aan de sensor en lopen gelijk aan het geluid dat uit de speaker komt. De masturbator is gemaakt van heel zacht en realistisch Fanta Flesh materiaal en heeft een anusopening en een vaginaopening. De speaker aan de achterkant is verwijderbaar, zodat de masturbator makkelijker schoon te maken is. Ook kun je je koptelefoon of oordopjes inpluggen tijdens gebruik als je niet wil dat je huisgenoten of buren de geluiden van de masturbator kunnen horen. Laad de Fuck Me Silly na gebruik eenvoudig op met de bijgeleverde USB-kabel.

© Masturbator.nl

Alternatieven die wij aanraden
-
+
Dirty Talk - Interactive Fuck Me Silly Masturbator

€ 299,00

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
Dirty Talk - Interactive Titty Fuck-Her Masturbator

€ 269,00

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
Jesse Jane Missionary XL Masturbator

€ 199,95

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
Jesse Jane Doggy Style XL Masturbator

€ 329,00

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis