0

Main Squeeze Iryna

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Main Squeeze Iryna masturbator

Playmate Iryna heeft zulke grote tieten dat je daar graag eens in zou willen knijpen. Maar... DAT MAG NIET! Weet je wat wel mag? Spelen met de Main Squeeze Iryna masturbator. Daar kun je óók lekker in knijpen. Hoe dat zit leggen we uit.

De Main Squeeze Iryna masturbator heeft een vaginaopening die gemodelleerd is naar de vagina van de rondborstige playmate Iryna. De binnenvoering is gemaakt van ULTRASKYN™, een type materiaal dat bijzonder flexibel en rekbaar is zodat het meebuigt met elke beweging die jij maakt. Met voldoende glijmiddel voelt masturberen aan als neuken. De sleeve is daarnaast voorzien van ribbels en nopjes voor extra stimulatie van de penis.

Op de behuizing zit een paneel waar je in kunt knijpen. Druk je dit paneel aan de zijkant in, dan vernauw je zodoende de sleeve. Op die manier wordt Iryna's kutje strakker. Knijp niet te hard, dan wordt ze illegaal.

Iryna kan nog iets lekkers! Ze kan aan je pik zuigen. Hoe? Aan het uiteinde van de huls zit een dop waarmee je de zuigkracht regelt. Voor meer zuigkracht draai je de dop vaster, voor minder zuigkracht draai je hem losser, De sleeve is uitneembaar en daardoor makkelijk schoon te wassen met toycleaner en water.

© Masturbator.nl

Alternatieven die wij aanraden
-
+