0

Main Squeeze @layna.me

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Main Squeeze @layna.me

De Main Squeeze @layna.me masturbator heeft een vaginaopening die gevormd is naar de vagina van het Canadese model @layna.me. De zachte binnenvoering is gemaakt van ULTRASKYN™, een type materiaal dat levensecht aanvoelt, flexibel en rekbaar is zodat het meebuigt met elke stoot. De sleeve is ook nog eens voorzien van ribbels en nopjes voor extra stimulatie van de penis.

@layna.me zou je misschien graag eens in haar billen of borsten willen knijpen. Maar ja, dat mag niet! Wat wel mag is knijpen in de masturbator. Wanneer je de zijkant van de masturbator indrukt wordt de vagina strakker.

De Main Squeeze @layna.me heeft ook een heerlijk zuigende werking. De zuigkracht regel je met de dop aan het uiteinde van de huls. Voor meer zuigkracht draai je de dop vaster, voor minder zuigkracht draai je de dop losser, De sleeve is uitneembaar en daardoor makkelijk schoon te wassen met toycleaner en water.

Alternatieven die wij aanraden
-
+