0

Squirt It Vanilla - Squirting Masturbator

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Squirt It Vanilla - Squirting Masturbator

De Squirt It Masturbators zijn te koop in drie kleuren. De Squirt It Vanilla heeft een lichte huidskleur, de Squirt It Caramel een lichtbruine huidskleur en de Squirt It Chocolate een donkere huidskleur. De kunstvagina's kunnen spuitend klaarkomen wanneer jij dat wilt. Niet alleen zijn de ejaculaties levensecht, de Squirt It kunstvagina voelt ook natuurgetrouw aan. Het masturbatie speeltje is gemaakt van het speciale Ultraskyn, een type materiaal dat bijzonder flexibel en rekbaar is zodat het meebuigt met elke beweging die jouw penis maakt.

Je zult versteld staan hoe zacht de schaamlippen aanvoelen en hoe lekker strak en toch comfortabel de kunstvagina om jouw lul zit. Laat jouw penis langs de zachte schaamlippen, door de smalle opening in de schacht glijden. De gehele binnenkant van de masturbator is voorzien van nopjes die zorgen voor een ongekend fijne stimulatie tijdens penetratie. De nopjes glijden bij elke stoot over je penis waardoor jij keer op keer geprikkeld wordt.

Bij de Squirt It masturbator krijg je een spuitje en een flesje met Joy Juice. Je vult de spuit met de speciale vloeistof. Daarna plaats je de spuit op het slangetje. Begin de masturbator heerlijk te penetreren en op het moment dat jij begint te spuiten, druk je het spuitje leeg. Voel hoe de masturbator geil over jou heen squirt!

De kunstvagina is na gebruik eenvoudig schoon te maken met wat lauwwarm water en toycleaner. Spoel de masturbator schoon, breng wat toycleaner aan en veeg dit af met een tissue of schone, droge doek. Het is belangrijk de masturbator goed te laten drogen. Is de Squirt It volledig opgedroogd? Breng dan wat onderhoudspoeder aan. Je ontvangt een klein zakje onderhoudspoeder bij de masturbator waarmee je de vagina onderhoud en verfrist. Hierdoor is jouw masturbator altijd klaar voor een volgend avontuur.

© Masturbator.nl

Alternatieven die wij aanraden
-
+