0

HIKY Rabbit Luchtdrukvibrator - Roze

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

HIKY Rabbit Luchtdrukvibrator - Roze

De HIKY Rabbit is een dubbele vibrator die de twee populairste stimulatievormen combineert, te weten: trillen en zuigen. De HIKY zuigt met zijn grote, zachte zuigmondje en de gebogen schacht en subtiele ribbels verwennen de inwendige vagina met krachtige trillingen. Het zuigmondje is zacht en groot genoeg om over de clitoris heet te leggen. Doordat het flexibel is buigt het mee met het lichaam voor optimaal comfort. 

De HIKY Rabbit is aan de buitenkant voorzien van een 100% siliconen laag. Die is body safe en medisch verantwoord. De schacht is stevig en van binnen voorzien van een harde kern. Je bedient de vibrator eenvoudig met 2 drukknopjes. Daarmee kun je de vibraties en zuigkracht onafhankelijk van elkaar regelen. Er zijn 10 vibratiestanden en 4 zuigstanden. De grote, flexibele mond is voorzien van nopjes die voor nog meer sensatie zorgen tijdens het gebruik.

De HIKY is 100% waterdicht en oplaadbaar met bijgeleverde USB-kabel. Na 3 uur laden is de accu vol en kun je 50 minuten spelen. Het rode licht van de batterij-indicator geeft aan wanneer de HIKY opgeladen moet worden.

Alternatieven die wij aanraden
-
+