0

Satisfyer Pro Plus Vibration

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Satisfyer Pro Plus Vibration

De Satisfyer Pro Plus Vibration is een oplegvibrator die de clitoris stimuleert door eraan te zuigen en ertegen te vibreren. De stimulator zuigt met pulserende luchtdrukgolven en heeft 11 verschillende luchtdruksnelheden. Er zijn in totaal 10 vibratie standen, waarvan 3 snelheden en 7 patronen.

De Satisfyer Pro Plus Vibration is uitgerust met 2 motoren die onafhankelijk van elkaar werken. Vind je tijdens het spelen de stimulatie wat te intens worden, dan kun je er dus voor kiezen de vibrator alleen te laten zuigen of alleen te laten vibreren. De verschillende mogelijkheden zijn eenvoudig te regelen met drukknopjes op het handvat.

De toy is in zijn geheel gemaakt van body-safe siliconen, waardoor het speeltje heerlijk zacht en glad aanvoelt. Dankzij zijn gebogen vorm heeft de vibrator een goede grip tijdens het gebruik. Het zachte siliconen mondje is groot genoeg zodat hij altijd goed over de clitoris past voor optimale stimulatie.

De vibrator is 100% waterdicht, heel stil tijdens het gebruik en je laadt de stimulator op met het bijgeleverde USB-kabeltje. De oplaadtijd is 2 uur. Run time is ± 2 uur. Maak de toy voor en na gebruik schoon met water en een toycleaner voor een hygiënisch gebruik.

© Masturbator.nl

Alternatieven die wij aanraden
-
+
Satisfyer Pro G-Spot Rabbit

€ 54,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Satisfyer Pro 4 Couples

€ 49,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Satisfyer Pro Traveler

€ 39,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Satisfyer Pro 2 - Vibration

€ 49,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis