0

Womanizer 2Go - Zwart

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Womanizer 2Go zwart luchtdruk vibrator

De Womanizer 2Go is misschien wel de mooiste uitvoering van allemaal. Deze uit de kluiten gewassen lippenstift is niet alleen fraai om te zien maar ook handig om te gebruiken. De Womanizer 2Go is heel compact vormgegeven en is slechts 13 cm. lang. Hij past met gemak in jouw handtasje of toilettasje. Je kunt hem kortom overal mee naartoe nemen.

 

Makkelijk in gebruik

Maar belangrijker: doordat de vibrator klein en rechthoekig is, is hij makkelijk vast te houden en in de juiste positie te brengen. De 6 verschillende zuigstanden bedien je met 1 enkele drukknop aan de onderkant. Met deze button zet je de stimulator aan en uit en je navigeert er eenvoudig mee door de 6 standen. De button is verlicht zodat je ook in het donker kunt spelen. De Womanizer 2Go is volledig waterdicht en oplaadbaar. Hij wordt geleverd met een normaal siliconen stimulatie kapje, een XL siliconen zuigmondje, een USB-oplader en een handleiding. Het siliconen mondje is afneembaar waardoor je de top grondig kunt reinigen.

 

Ideaal tijdens het vrijen

De Womanizer 2Go is niet alleen klein en handzaam, voordeel is dat je de lipstick schuin kunt houden, wat deze uitvoering heel geschikt maakt om te gebruiken tijdens het vrijen, wanneer je behoefte hebt aan wat extra stimulatie. De Womanizer 2Go wordt standaard geleverd met 2 zuigmondjes: een klein tuutje en een XL tuutje. De tuutjes passen altijd en glijden meteen in de juiste positie. Gebruik je het XL-zuigmondje, dan neemt de intensiteit aanzienlijk af. Dit XL-zuigmondje is dus een uitkomst voor dames die de eerste luchtdrukstand van de 2Go nog iets te heftig vinden. Bloggers en sextoy testers noemen deze tuutjes een groot voordeel van de Womanizer 2Go.

De Womanizer 2Go heeft voordelen en een paar nadelen. Over de voordelen is al genoeg gezegd, daarom noemen we die alleen puntsgewijs. We zullen wat dieper ingaan op de nadelen.

 

Voordelen

1. De Womanizer 2Go werkt net als alle Womanizers met de unieke Pleasure Air Technology®. Dit maakt deze uitvoering tot een goede en effectieve clitoris stimulator.
2. De Womanizer 2Go is een stuk goedkoper dan de Womanizer Pro.
3.  De vibrator is klein en rechthoekig waardoor hij makkelijk is vast te houden en in positie te brengen.
4. Ideaal tijdens het vrijen.
5. Door gebruik te maken van het XL-zuigmondje neemt de intensiteit af.

 

Nadelen

- De Womanizer Pro heeft 12 luchtdrukstanden, de 2Go heeft er maar 6. Voor de meeste vrouwen, zo leert de ervaring, zijn zes standen genoeg, maar vrouwen die een gevoelige clitoris hebben willen graag de keuze hebben uit meer standen.
- De Womanizer 2Go is de enige uitvoering die werkt met de ‘one-touch button control’. Met die ene drukknop onderop bedien je de gehele vibrator: van aan/uit-zetten tot navigeren door alle standen. Vrouwen die geen ervaring hebben met de Womanizer Pro vinden de 1-knops-bediening heel handig. Maar mensen die al een Womanizer gebruiken vinden die enkele knop minder prettig werken omdat je door te drukken alleen vooruit kunt scrollen. Het is dus niet mogelijk snel even terug te scrollen naar een voorgaand luchtdrukstandje. Je kunt wel terug, maar dan moet je eerst langs de andere 5 standen klikken. Hierbij moet opgemerkt worden: zit de stimulator eenmaal goed op zijn plek in de juiste luchtdrukstand, dan hoef je helemaal niet meer te scrollen.

 

Pulserende luchtdrukgolven

De Womanizer 2Go werkt net als zijn 'collega's' met luchtdruk. Met de unieke Pleasure Air Technology® zuigt de vibrator aan de clitoris en masseert die met luchtdrukgolven die pulseren. Dat voelt alsof jouw eigen lief jou beft en tegelijkertijd vingert. Van de Womanizer is inmiddels algemeen bekend dat vrouwen er snel en intens mee klaarkomen. De zuigende vibrator maakt zelfs een meervoudig orgasme mogelijk. Doordat tijdens het stimulatieproces de clitoris niet wordt aangeraakt, ontstaat er minder gauw het vervelende probleem van overstimulatie. Daardoor lukt het vrouwen om meerdere keren na elkaar tot een orgasme te komen. De ervaring leert dat met de Womanizer vrouwen niet alleen snel maar ook heel intens klaarkomen. Bovendien duurt de climax langer dan normaal.

Alternatieven die wij aanraden
-
+