0

Womanizer Premium - Blueberry

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Womanizer Premium - Blueberry

De Womanizer Premium Blueberry stimuleert de clitoris met pulserende luchtdrukgolven. Dit geeft een heerlijk intens zuigend gevoel. De Premium heeft maar liefst 12 intensiteitsstanden, waarvan de zachtste stand zachter en de hardste stand harder is in vergelijking met de klassieke Womanizer W500. Hierdoor zijn de standen nog beter afgesteld op jouw persoonlijke voorkeuren. De vibrator is ergonomisch gevormd, voelt heel zacht aan de huid, is volledig waterdicht en usb-oplaadbaar. De Womanizer Premium is volgens gebruikers over de hele wereld het beste model uit de Womanizer -reeks. Dit is niet omdat de Premium beter zuigt (alle uitvoeringen werken met dezelfde luchtdruktechniek) maar dat is omdat de Premium is uitgerust met twee nieuwe functies die echt een meerwaarde hebben. Het zijn de  'Smart Silence' en de 'Autopilot'-functies. Hoe werken deze technische snufjes? 


Smart Silence

Met de Smart Silence wordt de Womanizer aangenaam stil. De vibrator wordt pas actief als het zuigmondje vlakbij de huid komt. Haal je het het zuigmondje dus van de clitoris af, dan slaat de Premium vanzelf af. Een positief bij-effect van de Smart Silence Feature is dat de accu minder snel leegraakt, omdat de Womanizer Premium alleen aangaat al de stimulator daadwerkelijk in gebruik is. De Smart Silence functie zorgt er ook voor dat de vibrator niet op onverwachte momenten aanspringt.


Autopilot

De luchtdrukstanden van de Womanizer Premium kun je met de drukknopjes bovenop bedienen, maar het is ook mogelijk om de Autopilot-functie aan te zetten. Wanneer je hiervoor kiest dan verwent de Womanizer jou op de automatische piloot. De stimulator neemt jou mee langs alle beschikbare standjes, de intensiteit van de luchtdruk neemt langzaam automatisch toe. Zo hoef je zelf niet op de knoppen te drukken en hoef je de toy alleen nog maar vast te houden. Dit werkt heel prettig.

De Womanizer Premium Blueberry ligt heel fijn in de hand en is 15.50 cm. lang en 3.50 cm. hoog. Het speeltje is volledig waterdicht zodat je ermee onder de douche en in bad kunt. De stimulator is heel eenvoudig schoon te maken met water en toycleaner. Oplaadbaar met USB kabel met magneet contact. Ben je van plan de Womanizer te kopen, dan is de Womanizer Premium de beste keuze omdat deze uitvoering de grootste meerwaarde heeft.

Alternatieven die wij aanraden
-
+