0

Womanizer Pro W500 - Zwart/Goud

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Womanizer Pro W500 zwart met goud

In haar bestseller Sexdagboek schrijft Heleen van Royen veel over de Womanizer Pro W500, omdat haar ervaringen met deze luchtdruk vibrator bijzonder positief zijn. Heleen gebruikt de goudkleurige Womanizer Pro. Dit model kun je bij ons kopen en het is volgens ons de beste keuze. Niet alleen omdat de Womanizer Pro zwart met goud verreweg het mooiste model is (het goudlaagje is écht 18-karaats), maar ook omdat de Womanizer Pro heel compact is vormgegeven en daardoor prettig in de hand ligt. Daarbij heeft de Pro W500 maar liefst 12 luchtdruksterktes, zodat jij langzaam aan het gevoel kunt wennen en steeds een stapje verder kunt gaan. De stimulator is volledig waterdicht, zodat je er heerlijk mee kunt spelen in jouw bubbelbad (met gouden kranen?) Inclusief USB-oplaadkabel, satijnen opbergzakje, XL stimulatiekapje en handleiding.


Hoe werkt de Womanizer Pro?

De Womanizer is uitgevonden door de Duitse ingenieur Michael Lenke en werd in 2014 op de markt gebracht. De Womanizer werkt met de revolutionaire Pleasure Air Technologie, waarbij pulserende luchtdrukgolven zorgen voor een heerlijk intens zuigend gevoel. Deze tintelende sensatie heeft veel weg van orale seks gecombineerd met stimulatie met de vingers. Vrouwen komen hierdoor snel en krachtig klaar, vaak al binnen 1 minuut. Doordat de Womanizer de clitoris niet aanraakt wordt het mogelijk meerdere keren na elkaar tot een orgasme te komen. Dit is eerder regel dan uitzondering. Heleen van Royen legt de werking van de Womanizer in haar boek als volgt uit:

"De Womanizer is geen traditionele vibrator maar een vernuftig apparaatje dat de clitoris stimuleert zonder deze aan te raken. De Womanizer heeft een tuutje dat je om de clitoris heen plaatst, waarna je clit naar binnen wordt gezogen. De zuigkracht kun je zelf instellen. De luhtdruk pulseert. Je clit wordt als het ware afgezogen door lucht. Je komt héél snel klaar. Soms binnen een minuut. Het gaat bijna te makkelijk. De uitvinder hiervan wordt overladen met dankbrieven van vrouwen. Ook van vrouwen van 70 die nog nooit in hun leven waren klaargekomen.” (Bron: Wat is de ervaring van Heleen van Royen met de Womanizer Pro - Review)

 

Aanbieding

Bij Masturbator.nl kun je de komende weken de Womanizer kopen met 10% korting. Voer voor deze actie op de bestelpagina de volgende kortingscode in (vetgedrukt): masturbator

© Masturbator.nl

Alternatieven die wij aanraden
-
+