Womanizer Starlet - Paars

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Womanizer Starlet - Paars

Vind je hem er niet schattig uitzien? Dit is de paarse Womanizer Starlet, het kleinste en tevens goedkoopste model uit de Womanizer serie. De Starlet is slechts 8,50 cm. lang en weegt maar 70 gram. Deze eigenschappen maken de vibrator bijzonder geschikt om mee te nemen op reis, maar misschien nog belangrijker: deze mini Womanizer is ideaal voor koppels; de toy is namelijk zo klein dat je hem gemakkelijk kunt gebruiken tijdens het vrijen wanneer je behoefte voelt aan extra clitorale stimulatie. De Starlet is trouwens ook handig als je ervan houdt bijvoorbeeld aan je bureau te masturberen met je broek en slip aan. Andere Womanizer modellen zijn daarvoor te langwerpig.

De Starlet heeft 4 intensiteitsstanden. De standen bedien je met het drukknopje aan de voorkant. De Starlet is niet 100% waterdicht, maar alleen spatwaterdicht. De stimulator is op te laden met de bijgeleverde USB-kabel. Oplaadtijd 30 minuten, gebruiksduur 30 minuten.

Ook de Womanizer Starlet werkt met de unieke Pleasure Air Technologie. Deze speciale techniek stimuleert de clitoris niet met gewone trillingen maar met pulserende luchtdrukgolven. Hierdoor ontstaat er een zuigend en heerlijk tintelend gevoel. Met de Womanizer lukt het vrouwen meerdere keren na elkaar klaar te komen. Het orgasme, zo leert de ervaring, duurt ook langer en voelt intenser.

Voordelen:
- Klein formaat
- Licht in gewicht
- Betaalbaar (de goedkoopste uit de serie)
- Werkt net zo effectief als de dure modellen
- Kan makkelijk mee op reis
- Is ideaal voor tijdens het vrijen
- Geschikt om mee te masturberen met broek en slip aan

Nadelen:
- Slechts 4 standen (de Womanizer Pro heeft er 12)
- Niet waterdicht (kan niet onder water, de Pro kan dat wel)
- Korte gebruiksduur (hij moet dus vaak worden opgeladen)

© Masturbator.nl

Alternatieven die wij aanraden
-
+