0

Hedy Masturbator - Roze

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Hedy Masturbator - Roze

Masturberen wordt weer spannend met de Hedy masturbator van het merk SVAKOM. Deze sextoy ziet er leuk uit en is compact en klein, maar dankzij het heel rekbare materiaal groot genoeg voor elk formaat penis. De elastische Hedy past bijvoorbeeld met gemak om een dikke mannenpols! De sleeve voelt van binnen extra zacht en levensecht, en de speciale structuur van gedraaide ribbels stimuleert de schacht en de top van de penis op een heerlijke manier. Het zuigende gevoel heeft iets weg van een blowjob. De SVAKOM Hedy is discreet verpakt en wordt geleverd met een zakje glijmiddel. De masturbator is laag geprijsd en is bedoeld om 5 tot 10 keer te gebruiken. Was hem na gebruik goed uit en laat hem goed opdrogen.

Er zijn 3 verschillende uitvoeringen te koop. Elk model heeft een eigen inwendige structuur en voelt dus een beetje anders aan. De blauwe SVAKOM Hedy Blue Real Deal Male Musturbator bootst een vagina na. De witte SVAKOM Hedy White Vanilla Love Male Musturbator is van binnen voorzien van talloze heel zachte nopjes die verrassend aanvoelen aan de penis, zoals je ook verrast werd toen je voor de eerste keer seks had met een meisje. De roze SVAKOM Hedy Pink Blow Job Male Musturbator heeft een gedraaide inwendige structuur die een zuigend gevoel oplevert, een beetje zoals bij een blowjob.

Alternatieven die wij aanraden
-
+
The Tube Ultraskin Masturbator

€ 17,99

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
TENGA - Air Tech - Squeeze

€ 29,99

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis