0

We Vibe Tango

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

We-Vibe Tango - Beste en krachtigste mini vibrator

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

ACTIE: Op dit product krijg je 10% korting als je de kortingscode gebruikt. De kortingscode is: masturbator. Voer het woord masturbator in op de bestelpagina en je ziet de prijs direct met 10% omlaag gaan. Bestel je boven een totaalbedrag van 75 euro, dan verzenden wij jouw aankoop gratis.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

De We-Vibe Tango wordt algemeen beschouwd als de beste mini vibrator ter wereld. Dat heeft alles te maken met zijn krachtige, diepe en 'rommelende' vibraties. De meeste mini vibrators trillen oppervlakkig en zijn daardoor niet erg effectief; je komt er vaak moeilijk mee klaar. Met de diepe vibraties van de Tango daarentegen kun je wel makkelijk en snel tot een orgasme komen. Met de Tango lukt het veel vrouwen zelfs meerdere orgasmes na elkaar te krijgen.

 

Directe clitoris stimulatie

De We-Vibe Tango is heel compact: 9 centimeter lang en 2 centimeter dik en is ontworpen voor pin-point stimulatie; houd hem tegen de clitoris of leg hem op je vagina, de diepe trillingen zullen effectief hun werk doen. Er zijn 8 verschillende vibratiestanden: 4 snelheden (Low, Medium, High, Ultra) en 4 patronen (Tease, Wave, Pulse, Cha-cha). Je navigeert door de verschillende standen met de drukknop aan de onderkant.

 

Fluisterstil en oplaadbaar

De Tango is gemaakt van ABS plastic. Dit type plastic is 100% veilig voor het lichaam. In ABS zit geen weekmakers en het materiaal is niet poreus waardoor het makkelijk te reinigen is. Andere voordelen van ABS zijn dat het glad en duurzaam is en trillingen goed geleidt. De Tango is fluisterstil, volledig waterdicht en oplaadbaar met bijgeleverde USB-kabeltje. Na 1,5 uur laden is de accu vol. Met een volle accu kun je ± 2 uur spelen.

 

Ideaal tijdens het vrijen

De Tango is geschikt voor zowel beginners als ervaren gebruikers die graag uitwendig gestimuleerd worden. De vibrator wordt ook vaak gebruikt door koppels tijdens het vrijen. Niet alleen vrouwen maar ook mannen kunnen de Tango gebruiken. De trillingen voelen heerlijk aan tegen de tepels, de ballen, de penis (onderaan de eikel, het frenulum praeputii) en rondom de anaal streek, zoals het perineum.

© Masturbator.nl

Alternatieven die wij aanraden
-
+
Njoy Pure Wand

€ 139,95

Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis
Touch We-Vibe - paars

€ 99,00

Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis
We-Vibe Rave G-spot Vibrator - Paars

€ 109,00

Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis
LELO - Mia 2 Bullet Vibrator - Cerise

€ 74,95

Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis