0

Expander Opblaasbare Strap On - Zwart

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Expander Opblaasbare Strap On - Zwart

De Expander Opblaasbare Strap On is een voorbind dildo die de draagster of drager met een handpompje eenvoudig kan vullen met lucht waardoor de dildo gaat groeien (tot wel 7,8 cm. in diameter). Zo wordt jouw partner flink opgevuld, wat voor haar of hem extra geil aanvoelt. Met de quick release ventiel laat je vlug weer lucht uit de dildo lopen. De Expander is bedoeld voor vrouw/vrouw-seks maar kan ook gebruikt worden voor 'pegging', waarbij de vrouw de man anaal penetreert.

Bij de dildo zit ook een strap-on harnas. Dit harnas is elastisch en heeft een perfecte pasvorm, ongeacht jouw maat. De semi realistische dildo op het harnas is van latex en is eenvoudig op te pompen met een handpompje. De dildo is 14.50 cm. lang en kan worden opgepompt tot een maximale diameter van 7,8 centimeter. Zonder lucht is de dildo 4,44 cm. dik. Wij adviseren gebruik te maken van glijmiddel op waterbasis.
 

Hoe te gebruiken?

Hoe gebruik je de opblaasbare voorbind dildo? Dat hangt natuurlijk helemaal van de wensen van jou en jouw partner af. Maar we kunnen wel wat tips geven. Je kunt beginnen met een smalle dildo, dus in lege toestand, en gaandeweg het neuken vul je de dildo met lucht. Knijp langzaam lucht naar binnen of doe dat juist heel snel, net zolang totdat hij/zij helemaal is opgevuld. Nog prettiger kan het aanvoelen wanneer je met de oppompbare dildo gaat variëren in dikte. Dat doe je door met de knijpbal de dildo snel op te pompen en met het ventiel weer leeg te laten lopen, om vervolgens de dildo weer te vullen met lucht, enz. Wanneer je op deze manier jouw partner neukt, dan zal zij explosiever dan normaal haar hoogtepunt beleven. De man zal merken dat wanneer hij tijdens het peggen zich aftrekt, hij heftiger zal klaarkomen.

© Masturbator.nl

Alternatieven die wij aanraden
-
+
Swede - Zwarte Bes/Limoen Waterbasis Glijmiddel - 100ml

€ 17,95

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
King Cock 7 Uncut Realistische Dildo Met Zuignap - 18 cm

€ 39,95

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
Heavy Duty Penispomp

€ 139,95

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
Mr. Limpy - Groot

€ 17,95

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis