0

Sexy Gretel Opblaaspop

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Levensgrote opblaaspop Sexy Gretel

Weet jij nog wie Heidi is? Heidi uit de bergen (Zwitserland of Oostenrijk). Zij was dat weesmeisje dat zo vrolijk kon huppelen over de grazige alpenweiden. Heidi groeide van klein meisje uit tot een blondine met grote borsten, maar zij bleef ondanks haar leeftijd vrolijk huppelen, in de hoop natuurlijk(!) dat Peter haar op een dag bij de billen zou grijpen. Maar Peter moest er niet aan denken: Heidi was zo lelijk als de nacht.
 

Opblaaspop Sexy Gretel

Weet je waar Peter wel een oogje op had? Heidi's zuster, die heette Gretel. Van Gretel's naam werd Peter niet geil, maar wel van al het overige! Gretel was zó sexy dat het Duitse sextoys bedrijf You2Toys van haar een levensgrote opblaaspop heeft gemaakt, compleet met volle, gevormde borsten met harde tepels en met 3 lust openingen: mond, vagina en anus. Lengte van de pop: 1,75m lang. Materiaal: PVC. Inclusief glijmiddel sample.

Als Sexy Gretel klaarkomt, begint ze te JODELEN. Dat kan de opblaaspop gelukkig niet. :-)

Alternatieven die wij aanraden
-
+