0

Sweet Smile Touch Vibrator - Roze

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Sweet Smile Touch Clitoris Vibrator - Roze

De Sweet Smile Touch is een kleine en krachtige clitoris vibrator die dankzij zijn zachte buitenlaag heerlijk over jouw huid kan glijden en met zijn punt bij alle gevoelige plekjes kan komen, wat voelt alsof je met jouw eigen vingertoppen aan het masturberen bent. De Sweet Smile Touch is slechts 12 cm. lang en 5 cm. breed, maar ondanks zijn kleine afmetingen heeft deze vibrator een lekkere harde trilling, zonder daarbij lawaai te maken; het geluidsniveau is normaal.

Alleen een krachtige vibratie maakt dat een vibrator effectief de clitoris kan stimuleren, waardoor snel een krachtig clitoraal orgasme ontstaat. Het speeltje heeft 7 verschillende vibratiestanden die je gemakkelijk kunt regelen met drukknopjes op het apparaatje. De Sweet Smile is zo compact dat jij hem gemakkelijk in de palm van jouw hand kan houden zodat je tijdens het spelen alle controle hebt.

Ook handig: hij is oplaadbaar. Je ontvangt een USB oplaadkabel waarmee je dit seksspeeltje eenvoudig kunt opladen. In slechts 80 minuten is de Touch volledig opgeladen en klaar voor een volgend avontuur. Wanneer de accu helemaal vol is, geeft de clitoris vibrator 1,5 uur lang plezier. De Sweet Smile Touch is een geweldige toy om lekker met jezelf mee te spelen, maar je kunt hem ook samen met jouw partner gebruiken. Veel plezier!

Alle eigenschappen onder elkaar:
– Lengte: 12.00 cm
– Maximale diameter: 5.00 cm
– Materiaal: zachte siliconen
– Vibratie sterkte: harde trilling
– Geluidsniveau: normaal
– 7 vibratie standen
– Bediening: Pushbutton
– Vibratie: Trillen en pulseren
– Power: Oplaadkabel usb
– Lengte oplaadsnoer: 83 cm
– Multifunctionele toy
– Handig compact model
– Luxe design
– USB oplaadbaar
– Geschikt glijmiddel: op waterbasis

Alternatieven die wij aanraden
-
+