0

King Cock Realistische Dildo - 14 cm

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

King Cock Realistische Kleine Dildo - 14 cm

Je herkende hem meteen, hè? De lul van je eerste vriendje! Nou ja, LUL? Zeg maar lulletje, want hij was maar klein. Maar wat stond-ie fier overeind! Het Amerikaanse bedrijf PipeDream heeft die piemel voor jou verbluffend realistisch nagemaakt. De King Cock mini dildo is met de hand vervaardigd en ziet er niet alleen uit als een echte penis, maar voelt ook bijzonder natuurlijk aan. Het speeltje is gemaakt van heel buigzaam PVC rubber dat ftalaat-vrij, latex-vrij en hypoallergeen is. De Cock Realistische Dildo is slechts 14 centimeter lang en hij heeft een maximale diameter van 4 centimeter.

De dildo heeft een mooie, gladde eikel en op de schacht zitten adertjes. De dildo is heel zacht en bijzonder flexibel maar ook stevig zodat je er fijn mee kunt penetreren. Op de plek waar de ballen horen te zitten bevindt zich een krachtige zuignap waarmee je de pik op een glad en vlak oppervlak kunt vastzetten. Neem hem mee onder de douche of in bad, hij is 100% waterdicht. Dankzij zijn kleine, slanke vorm is deze natuurgetrouwe dildo zeker geschikt voor beginners. Gebruik hem in combinatie met een glijmiddel op waterbasis voor een comfortabele penetratie.

Alternatieven die wij aanraden
-
+
King Cock Realistische XXL dildo - 35,5 cm

€ 104,99

Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis
King Cock 7 Uncut Realistische Dildo Met Zuignap - 18 cm

€ 41,99

Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis
King Cock 6 Uncut Realistische Dildo Met Zuignap - 15 cm

€ 39,99

Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis