0

Stronic Drei Vibrator - Roze

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Stronic Drei Pulsator - roze

De Stronic Drei vibreert niet maar maakt stotende, penetrerende bewegingen. De licht gebogen vorm met een aanzienlijke volume stimuleert de G-spot met echte stoten. Door de brede onderkant van de Stronic Drei worden ook de schaamlippen, clitoris en het perineum gestimuleerd zodat al uw erogene zones tegelijk worden verwend, hetgeen zorgt voor een explosief orgasme. De innovatieve motortechnologie, waarbij massief metaal beweegt in een hol lichaam, produceert een pulserende, diep en strak ritme. Vooral bij de laagste frequenties pulseert hij met krachtige golven, die een echte traktatie leveren. De Stonic Drei wordt beschouwd als de beste stotende vibrator die op de markt verkrijgbaar is. Omdat de Stronic Drei ook geschikt is voor anaal gebruik, kunnen mannen er ook heerlijk van genieten. Het bedieningspaneel kan nauwkeurig worden bediend met de verlichte drukknoppen. De Stronic Drei is vergrendelbaar, zodat het discreet vervoerd kan worden.

Advies: De Stronic Drei heeft veel glijmiddel nodig. Gebruik alleen glijmiddel op waterbasis, daarmee bescherm je de siliconen schacht.

© Masturbator.nl

Alternatieven die wij aanraden
-
+