0

Realistische Stotende Vibrator

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Excellator Stotende Vibrator

Vrijen met een man is het lekkerste wat er is. Maar wat nou als die man er niet is. Of als jij even helemaal geen zin hebt in een man. Maar wèl zin hebt in zijn LUL? In dat laatste geval kun je overwegen de Excellator stotende vibrator van You2Toys te kopen.
 

Met stootfunctie

Zijn heerlijke strakke billen moet je missen, maar voor de rest kom je een heel end met deze realistisch gevormde vibrator die met zijn top automatisch op-en-neer gaande bewegingen kan maken, wat aanvoelt alsof je heerlijk geneukt wordt. Verwacht geen pompende dekhengst, het is eerder een lekker wipkonijn! In de demonstratie video onderaan de pagina zie je de Excellator Stotende Vibrator in actie.
 

Trillen en pulseren

En wat een echte lul niet lukt, kan de Excellator stotende vibrator met gemak: lekker trillen en pulseren. Zowel de intensiteit van de vibraties als de snelheid van de stotende bewegingen zijn met de drukknopjes op de handige afstandsbediening eenvoudig te regelen. 

De vibrator heeft een prettig formaat: hij is 16 tot 18 cm. lang en ongeveer 3,5 cm. dik en is dankzij zijn betrekkelijk smalle omtrek ook heel geschikt voor anale spelletjes. De huidkleurige penis heeft een grote, ronde eikel en dikke aderen op de schacht die zorgen voor extra stimulatie. Hij mist BALLEN. Maar ach... daar hebben meer mannen last van. :-)

Alternatieven die wij aanraden
-
+