0

TENGA - Crystal Block Masturbator

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Tenga - Crysta Block Masturbator

De Tenga Crysta Block is een unieke masturbator die is gemaakt met een innovatieve productiemethode. Deze maakt het mogelijk om de zachte, flexibele elastomeer binnenkant te voorzien van elementen die kunnen zweven. In het geval van de Crysta Block zijn dat zwevende blokjes. Hoe het werkt? Tijdens het masturberen wordt de penis niet alleen gestimuleerd door zachte ribbels, maar ook door zwevende blokjes. Deze blocks dansen als het ware in de elastomeer sleeve rondom jouw penis heen en zorgen op die manier voor een unieke, extra stimulatie, die door de zwevende, dynamische beweging altijd anders aanvoelt. Vraag niet hoe het kan maar geniet ervan! Het enige wat je hoeft te doen is de masturbator over de penis op en neer bewegen en de stimulerende ribbels en zwevende onderdelen doen al het werk voor je. Ervaar het zelf. De masturbator is gemaakt van zeer zacht en flexibel materiaal dat comfortabel aanvoelt op de huid. Je krijgt er een enkele dosis glijmiddel bijgeleverd. De Tenga Crysta Block is eenvoudig schoon te maken. Doe wat toycleaner in de sleeve en spoel hem daarna goed uit onder de kraan.

De Tenga Crysta masturbators zijn verkrijgbaar in 3 uitvoeringen met zwevende elementen in de vorm van een blaadje (Leaf), een balletje (Ball) en een blokje (Block).

© Masturbator.nl

Alternatieven die wij aanraden
-
+