0

VacuĆ¼m Vagina Zuiger

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Vagina Zuiger - Maakt de vagina gevoeliger en strakker

De Vagina Sucker van het merk You2Toys maakt je letterlijk 'bloedje geil'. Deze vagina zuiger zorgt ervoor dat door vacuüm zuigen er meer bloed naar de schaamlippen en clitoris stroomt waardoor jouw intieme delen niet alleen groter en voller worden maar daardoor ook extra gevoelig voor seksuele prikkels. Wanneer je vervolgens masturbeert of vrijt met jouw partner, zul je gemakkelijker maar ook heftiger klaarkomen. De slang en knijpbal zijn voorzien van een ontluchtingsventiel. Tip: Geef de pussy pump aan jouw partner en laat je heerlijk verwennen!
 

Hoe gebruiken?

De Pussy Sucker werkt eenvoudig. Ga op je rug liggen en spreid de benen wat. Laat het doorzichtige kapje rusten op de venusheuvel en de onderkant op de bilnaad. Zorg ervoor dat de cup luchtdicht over de opening van de vagina komt te zitten. Pak het handpompje en knijp een paar keer snel (niet langzaam!) in de knijpbal en laat daarna wat lucht ontsnappen met het ontluchtingsventieltje. Als de cup goed op zijn plek zit, zul je merken dat de schaamlippen en clitoris in de cup worden gezogen.

Belangrijk: De pussy pump zuigt het prettigste tijdens het laten ontsnappen van de lucht uit de cilinder. Dat wil dus zeggen dat de beste manier om het vaginapompje te gebruiken is: snel in de knijpbal knijpen en daarna met het ontluchtingsventiel langzaam de lucht laten ontsnappen.
 

Snel knijpen

Waarom moet je snél knijpen? Mensen die geen ervaring hebben met een pussy pump zijn geneigd eerst langzaam in de knijpbal te knijpen om vervolgens met het ontluchtingsventiel snel de lucht uit de cilinder te laten ontsnappen. Dit is niet handig. Op deze manier kan de pomp namelijk pijn veroorzaken en voor de vagina te intens zijn. Maar bovendien: als je te langzaam in de bal knijpt, krijgt de cilinder geen kans goed vacuüm te zuigen. De cup zal loslaten en eraf vallen.
 

Strakkere vagina

De Vagina Sucker maakt de vagina niet alleen groter en voller, maar met het pompje kun je de vagina ook strakker maken. Dat de vagina strakker wordt is een bijeffect van het groter en voller worden van de schaamlippen. De opening van de vulva wordt namelijk kleiner. Dat wil zeggen dat de vagina voor zowel haar als hem strakker aanvoelt tijdens het neuken. Een strakkere vagina zorgt tijdens het penetreren voor meer wrijving. De penis wordt hierdoor extra gestimuleerd wat de man een krachtiger orgasme oplevert en de vagina wordt beter doorbloed wat voor meer vaginale opwinding zorgt. Zo wordt bijvoorbeeld de clitoris nóg wat gevoeliger. 

© Masturbator.nl

Alternatieven die wij aanraden
-
+
Penispomp Mr. Big

€ 47,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Stiff & Strong Pump

€ 59,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis