Auto-Thruster Stotende Anaalplug

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Auto-Thruster Stotende Anaalplug

Ooit een buttplug gezien die zowel kan vibreren als stoten? De Auto-Thruster anaalplug van het merk Master Series kan dat! En dat VOELT heel aangenaam. De Auto-Thruster is een grote vibrerende buttplug die met zijn top stotende bewegingen maakt. Geschikt voor de ervaren gebruiker!

De kop kan in 3 snelheden op en neer bewegen en de vibraties kun je multispeed regelen. Met de handige afstandsbediening is het schakelen tussen het stoten en vibreren niet alleen heel eenvoudig, de lange kabel maakt het ook mogelijk dat je de buttplug aan jouw partner kunt geven. Hij of zij kan jou laten genieten. De afstandsbediening heeft verlichte knopjes, extra handig voor in het donker. 

Opvallend aan de Auto-Thruster is zijn brede schacht vol met ribbels. Als de buttplug is ingebracht, zul je de ribbels goed voelen. De ribbels zijn dik en strekken zich tijdens het stoten van de top uit als een accordeon. Zingen mag je zelf doen! Deze stotende buttplug heeft aan de onderkant een zuignap. Daarmee zet je het speeltje vast op een glad en vlak oppervlak zodat je volledig hands-free kunt genieten.

De Auto-Thruster is gemaakt van kwaliteit siliconen. Dit materiaal is glad en zacht en is 100% veilig voor het lichaam. De plug heeft een redelijk groot formaat. Afmetingen zijn: 17 cm. (lengte) en 15 cm. (invoerdiepte). De maximale diameter is 5.1 cm. Geschikt voor de ervaren gebruiker.

© Masturbator.nl

Alternatieven die wij aanraden
-
+
Butt Plug

€ 67,95

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
Realistische Dildo Huidskleur - 26,5 cm

€ 44,95

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
Vibrating Ass Thruster - Stotende Anaal Vibrator

€ 139,95

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
Realistische Dildo Huidskleur - 22,5 cm

€ 34,95

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis