0

Stotende Buttplug

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Stotende en vibrerende buttplug met zuignap

Deze buttplug van het merk You2Toys is niet gemaakt voor bange poeperds. De plug kan met zijn kop namelijk STOTEN en dat doet hij op 3 door jou te kiezen snelheden. Een groot plezier voor avontuurlijke mannen en vrouwen met een getrainde sluitspier. 

Naast op-en-neer bewegen kan de punt van de anaalplug ook heerlijk vibreren in 7 verschillende vibratievormen. Zowel de snelheid van de stoten als de diverse vibraties regel je eenvoudig met de handige afstandsbediening.

Het speeltje is 16 centimeter lang en heeft een diameter van maximaal 4,50 cm. Met zijn handige, krachtige zuignap zet je hem stevig vast op een vlakke ondergrond. Op deze manier houd jij jouw handen vrij, bijvoorbeeld om te masturberen. 

Onderaan de pagina kun je een demonstratie video bekijken. Daarin zie en hoor je hoe de buttplug stoot. Meer informatie over stotende buttplugs en andere modellen vind je op deze pagina.

Alternatieven die wij aanraden
-
+