0

Onyx+ & Pearl2 - Paars

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Onyx+ & Pearl2 - Sextoys voor seks op afstand

Seks op afstand kan heel opwindend zijn. Dat bewijst de Teledildonic set van het merk Kiiroo. Deze set bestaat uit de Kiiroo Onyx 2 masturbator en de Pearl 2 Interactive G-Spot Vibrator. Beide sextoys kun je vanzelfsprekend solo gebruiken, maar ze zijn ook ideaal voor partners die elkaar op afstand willen verwennen. Dat kan door de twee toys via de FeelConnect app met elkaar te verbinden; is de verbinding tot stand gekomen, dan kun je van elkaar gaan genieten. De masturbator en vibrator werken interactief, wat betekent dat ze direct op elkaar reageren. Gelijktijdig dus. Daarnaast is het ook mogelijk dat je op afstand het seksspeeltje van de ander bedient. De LED lampjes op de vibrator zorgen voor een visuele feedback op het ritme van de vibraties. 

Wat kun je met de masturbator en de G-spot vibrator? 


Onyx 2. masturbator

De Kiiroo Onyx 2 Teledildonic Masturbator is een luxe vormgegeven masturbator die van binnen is voorzien van de zachte en flexibele Fleshlight sleeve. Deze sleeve is gemaakt van Real Feel Super Skin® en bootst het gevoel na van een echte vagina. De toy is uitgerust met een speciale stoottechnologie met 10 ringen aan de binnenkant die in een bepaald patroon om je penis samentrekken. Dit gebeurt zo snel dat de masturbator tot wel 140 stoten per minuut kan behalen. Hierdoor hoef je de toy alleen vast te houden en is het niet nodig om hem op en neer te bewegen. De 10 contractringen werken op zo’n manier samen dat zij in real time geslachtsgemeenschap nabootsen. De snelheid van de stoten regel je met de 2 knoppen op de behuizing.

Na gebruik kun je de sleeve uit de masturbator halen. Je maakt hem schoon met een toycleaner of milde zeep en handwarm water. Laat hem daarna liggend drogen of dep hem af met een schone, pluisvrije doek voordat je hem weer in de behuizing plaatst. Bewaar de masturbator op een veilige en stofvrije plek. De Onyx 2 werkt niet met batterijen maar is eenvoudig op te laden met de bijgeleverde USB-kabel. 

Als je de Onyx 2. verbindt met de website Feelme.com dan kun je pornofilms kijken waarbij de bewegingen in de films worden overgebracht op de masturbator. Zo ga je niet alleen zien maar ook VOELEN wat er in de film gebeurt. Ook kun je een 3D-bril op je neus zetten, waardoor de ervaring nog realistischer wordt. Wanneer je de Onyx masturbator met de Pearl G-spot vibrator combineert, kunnen jij en jouw liefje elkaars bewegingen voelen en zullen jullie genieten alsof je samen real-life seks hebt.

Let op: De toy is geschikt voor een penis met een diameter tot 4 cm. Dat is een gemiddelde penis-omtrek. Ben je erg groot geschapen (lengte maakt niet uit), dan adviseren we de toy niet te kopen. 


Pearl 2 G-spot vibrator

De Pearl 2 is een goede G-spot vibrator die een krachtige trilling afgeeft. Hij zal effectief zijn werk doen; als jij alleen met jezelf speelt maar ook als jij samen met jouw liefje speelt. Het unieke van de Pearl 2 is dat hij is uitgerust met de touch-sensitive technologie. Dat houdt in dat de vibrator reageert op jouw lichaam; bijvoorbeeld  hoe jij de toy in en uit beweegt. Hoe dieper jij hem erin stopt, hoe krachtiger hij gaat trillen. Net als de Onyx 2 Teledildonic Masturbator kun je Pearl2 aan elk ander speeltje van Kiiroo verbinden via de FeelConnect app. Zo kun je elke beweging voelen die jouw partner maakt, ook al zit hij of zij aan de andere kant van de aardbol. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding.

De Pearl2 is oplaadbaar en volledig waterproof, zodat je hem ook onder de douche en in bad kan gebruiken. Na gebruik kun je de vibrator gemakkelijk schoonmaken met toycleaner en lauwwarm water.

© Masturbator.nl

Alternatieven die wij aanraden
-
+