0

LELO - Bruno Prostaat Vibrator - Zwart

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

LELO Bruno, de beste prostaat vibrator

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

ACTIE: Op dit product krijg je 10% korting als je de kortingscode gebruikt. De kortingscode is: masturbator. Voer het woord masturbator in op de bestelpagina en je ziet de prijs direct met 10% omlaag gaan. Bestel je boven een totaalbedrag van 75 euro, dan verzenden wij jouw aankoop gratis.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Vrouwen noemen een vibrator 'a girls best friend'. Maar mannen hebben óók een 'billenmaatje'! Hij heet Bruno en wordt gemaakt door het Zweedse topmerk LELO. Bruno is een prostaat vibrator die door bloggers en sex toy testers over de hele wereld wordt beoordeeld als de beste in zijn soort. Bruno is goed omdat hij voldoet aan de twee eigenschappen waar elke goede vibrator aan voldoet: 1. hij heeft krachtige motoren die lange tijd meegaan en 2. de sextoy is gemaakt van kwaliteit materialen die eveneens duurzaam zijn maar bovendien 100% veilig zijn voor het lichaam. Over deze twee eigenschappen lees je straks meer.

De LELO Bruno kan in 6 snelheden en patronen vibreren. De verschillende standen zijn gemakkelijk te bedienen met de drukknopjes op het apparaat zelf. De vibrator is gemakkelijk op te laden via de bijgeleverde USB-kabel en het apparaat is 100% waterdicht zodat je er heerlijk ontspannen mee in een warm bad kunt spelen.

 

Krachtige, diepe vibraties

Een goede vibrator is voorzien van een krachtige motor die diepgaande en intense trillingen kan produceren. De LELO Bruno is voorzien van een dergelijke motor en heeft zelfs twee motoren, een aan elke kant. Met die motoren werkt Bruno zich voor je... UIT DE NAAD! En dat ga je voelen! Door de diepgaande en intense vibraties krijgen mannen een hardere erectie en zij ervaren het zogenaamde ‘prostaat orgasme’, dat intenser aanvoelt en langer duurt dan een normaal orgasme. Doordat de LELO Bruno zo krachtig kan trillen lukt het de meeste mannen om hands-free tot een orgasme te komen. Zij komen dus klaar zónder dat zij zich hoeven af te trekken.

 

De beste materialen

De LELO Bruno heeft een top die wat gebogen is en heel buigzaam is. Hierdoor lukt het hem om de prostaat te raken en optimaal te masseren. LELO Bruno is gemaakt van de aller beste materialen die volledig veilig zijn voor het lichaam. Zijn buitenlaag bestaat uit 100% medische siliconen en voelt daardoor fluweelzacht aan. Het gladde materiaal zorgt ervoor dat de vibrator makkelijk naar binnen glijdt. De LELO Bruno is middelgroot van formaat waardoor hij ook geschikt is voor de beginner. Invoerdiepte is 9 cm. Maximale diameter is 3 cm.

In het leven is niets zeker, maar wij zijn er bijna zeker van dat je erg blij wordt van de luxe LELO Bruno met zijn krachtige, diep masserende trillingen.

›› Spring naar boven om te bestellen

© Masturbator.nl

Alternatieven die wij aanraden
-
+