0

Wat is de beste prostaat vibrator? En waarom?

Veel vrouwen zijn zó verslingerd aan hun vibrator, dat ze het ding liefkozend ‘a girl’s best friend’' noemen. Je vraagt je misschien af: hebben mannen ook zo'n billenmaatje? Het antwoord is: ja. Het is de prostaat vibrator. Die is... euh... RETE LEKKER! Vandaag vertel ik in korte reviews wat de beste prostaat vibrators zijn die je kunt kopen. Ik kan je nu alvast verklappen: dat zijn er 7. Onder zie je ze staan. Als je op het eerste linkje klikt / tikt, dan ga je direct naar de bestelpagina. Wil je liever álle anaal vibrators bekijken? Ga dan naar deze pagina.

Advies: Gebruik onze 10% kortingscode. De code is (vetgedruk): masturbator. Deze code is geldig voor de gehele shop. Boven de 75 euro verzenden wij gratis.


De beste prostaat vibrator

1. Nexus Revo Stealth (de top kan roteren (2 snelheden) en het onderste deel vibreert (6 standen)) >> meer info <<
Nieuw: De Nexus - Gyro Vibe Extreme Prostaat en G-Spot Vibrator (ook voor vrouwen, handsfree te gebruiken)
Nieuw: De Nexus - Revo Air Roterende Prostaat Vibrator Met Luchtdruk Stimulatie
Nieuw: De Nexus - Boost Vibrerende en Opblaasbare Prostaat Vibrator
Nieuw: De Bolster Vibrerende en Opblaasbare Prostaat Plug
Nieuw: De Nexus Revo Slim (met een slankere schacht, daardoor ook geschikt voor de beginner) >> meer info <<
Nieuw: De Nexus Revo (zelfde als de "Stealth", maar stuk goedkoper - want: zónder afstandsbediening) >> meer info <<
Nieuw: De Nexus Revo Intense (krachtiger dan alle andere modellen, maar je komt ook erg snel klaar) >> meer info <<
2. LELO Bruno (Óók voor beginner: middelgroot, zacht materiaal, diepgaande vibraties; populair model) >> meer info <<
3. LELO Hugo (Lijkt op de Bruno, maar dan met draadloze afstandsbediening) >> meer info <<
4. We-Vibe Vector (Volledig verstelbaar, zit altijd perfect, vibreert diep en heeft remote control) >> meer info <<
5. LELO Loki (groter model, zeer effectief dankzij de krachtige, rommelende trillingen) >> meer info <<
6. LELO LOKI Wave (zelfde als Loki maar met extra stimulator voor perineum + schacht die heen en weer beweegt) >> meer info <<
7. Fun Factory Tiger G5 (schacht is lang en geribbeld; zacht en flexibel; diepe vibraties) >> meer info <<

Mijn favorieten: Ik ben persoonlijk niet gek op draaiende bewegingen, maar ik hou wel van krachtige, diepe vibraties. Mijn favoriete massagers zijn de oude en vertrouwde LELO Bruno. Ik heb ook de LELO Loki in mijn bezit. De LELO Hugo heb ik helaas niet. *snif* De Hugo lijkt op de Bruno, maar heeft een remote control. Die maakt de Hugo duurder, maar heeft ook een duidelijke meerwaarde. Je leest er alles over als je omlaag scrollt/veegt. 

Achtergrond: Waarom de prostaat masseren?


Waarom de beste?

Waarom zijn deze p-spot vibrators goed? Dat heeft te maken met 2 belangrijke eigenschappen:

1. het type kwaliteit materialen waarvan de vibrators zijn gemaakt (fluweelzacht, slijtvast en 100% body safe) en
2. hun enorm krachtige motors die een lange levensduur hebben. De prostaat vibrators van de beste merken produceren niet gewoon maar harde trillingen (je kunt de vibrators ook strelend zacht laten trillen). Het gaat vooral om de kwaliteit van de trilling. De apparaten trillen op een lage frequentie waardoor zij in staat zijn vibraties af te geven die diep het lichaam binnendringen. Doordat laag-frequente trillingen alle gevoelszenuwen weten te prikkelen wordt het met de beste p-spot vibrators mogelijk om een intens en bevredigend handsfree orgasme op te wekken; dat wil zeggen dat je puur en alleen door de trillingen klaarkomt, dus zónder erbij te hoeven masturberen. Overigens, de meeste mannen vinden het wel heel prettig om zich tijdens de prostaat massage af te trekken. Wist je dat de combinatie masturberen + rectale stimulatie een 33% krachtiger en intenser orgasme oplevert?


De 7 beste vibrators voor prostaat massage

 

Nexus Revo Stealth prostaat vibrator

Nexus Revo Stealth prostaatvibratorProduct: Nexus Revo Stealth Prostaat Vibrator
Waar te koop: Masturbator.nl
Prijs: € 189,95

Nieuw: De verbeterde versie is nu 100% waterdicht. Dat geldt voor zowel de massager als de remote control. De Stealth heeft in totaal 34 verschillende vibratiestanden. De roterende kop heeft 2 snelheden en kan 2 kanten op draaien, rechtsom en linksom. Dit vernieuwde model is ook wat goedkoper dan het oude model.

De Nexus Revo Stealth is een van de meest verkochte anaal vibrators voor mannen. Waarom deze prostaat massager zo populair is heeft te maken met zijn gekromde kop. Deze kan niet alleen vibreren maar ook nog eens roteren. Dit laatste vinden vooral mannen met ervaring erg prettig. Door in het lichaam te draaien kan de kop de prostaat diep en grondig masseren. Er zijn 2 rotatie snelheden om uit te kiezen - langzaam of snel - en de kop is bi rotational en kan dus 2 kanten opdraaien, zowel linksom als echtsom. Daarnaast zijn er 6 vibratiestanden met verschillende vibratiepatronen. In totaal beschikt deze vibrator over 34 verschillende combinaties. Alle mogelijkheden kun je eenvoudig bedienen met de knopjes op het apparaat zelf maar ook met de draadloze afstandsbediening. Met een druk op de knop zet je de rotaties aan of uit. Verlang je naar meer stimulatie, dan druk je op de knop met de vibraties. Je kunt ervoor kiezen alleen te vibreren of alleen te roteren. Maar vibratie + rotatie kan ook. Het kleine kastje heeft een bereik van ongeveer 15 meter, waardoor het mogelijk de remote aan jouw partner te geven. Dan mag jouw lief jou verwennen!

De Nexus Revo Stealth heeft een schacht die is gemaakt van zachte siliconen en de voorkant is voorzien van kleine nopjes die tijdens het spelen het gebied rondom de anus stimuleren. De Nexus masseert niet alleen de prostaat, maar ook het perineum. Het ‘perineum’ is het gebied tussen de testikels en de anus. Dit gedeelte bestaat voornamelijk uit spieren en huid en zit bomvol met zenuwuiteinden. Daardoor is het perineum bijzonder gevoelig voor seksuele prikkels. Door druk uit te oefenen op dit genotsplekje kan een erectie worden geïntensiveerd. En een hardere erectie betekent een heftiger orgasme.

De Nexus is oplaadbaar door middel van de bijgeleverde USB-kabel. De kabel is eenvoudig aan de vibrator te bevestigen door middel van een praktisch magnetisch systeem.

Afmetingen:
Lengte: 14,50 cm.
Invoerdiepte: 9.00 cm.
Maximale diameter: 3.50 cm.
Minimale diameter: 2.00 cm.

›› Bestel dit product in de winkel
›› Spring naar boven naar de onderwerpen


Welke NEXUS modellen zijn er en wat zijn de verschillen?

Nexus Revo SlimNEXUS heeft verschillende modellen op de markt gebracht: de serie Revo massagers. Naast de boven beschreven Nexus Revo Stealth (voor de ervaren gebruiker) bestaat ook de Nexus Revo Slim. Dit type kan hetzelfde als de Stealth, maar de Slim heeft een minder dikke schacht waardoor deze massager geschikt is voor de beginner en voor mannen die liever een wat minder grote/dikke massager willen. Net als de Stealth werkt de Slim met een draadloze afstandsbediening (bereik: 8 meter) maar dit model heeft naast een slanke schacht ook een roterende kop die 2 kanten op kan draaien, rechtsom en linksom. Dat kan de kop van de Stealth ook. De Slim ziet er op de foto groot uit, maar het is in werkelijkheid een prettig klein en compact apparaatje. Dit geldt trouwens voor alle modellen. Sommige gebruikers vinden de Slim nog iets fijner aanvoelen dan de Stealth. Maar hou je van dikte, dan kies je voor de Stealth

›› Bestel de Nexus Revo Slim
›› Bekijk alle Nexus modellen
›› Spring naar boven naar de onderwerpen

Nexus Revo Roterende Prostaat VibratorDe Nexus Revo Stealth is best een duur dingetje. Prijs: € 189,95. De goedkopere versie is de Nexus Revo Roterende Prostaat Vibrator. Verkrijgbaar in de kleuren zwart en blauw. Dit model kost (op het moment van schrijven) € 149,95. Dat scheelt best een hoop. Waarom is de gewone Nexus Revo goedkoper? Omdat hij de draadloze afstandsbediening mist. Je bedient de Revo met de pushbutton aan de onderzijde. Ons advies: zit je niet op zwart zaad, kies dan voor de wat duurdere Stealth of Slim. De draadloze afstandsbediening zorgt voor meer gemak én meer fun. Ook leuk voor partner play. Is de prijs je toch gewoon te hoog, kies dan lekker voor de gewone Nexus Revo. Nog voordeliger is trouwens de eveneens sublieme LELO Bruno. Prijs: € 139,95. 

›› Bestel de Nexus Revo
›› Bekijk alle Nexus modellen
›› Spring naar boven naar de onderwerpen

Nexus Revo IntenseDe Nexus Revo, de Stealth en de Slim zijn geliefd om hun bijzonder krachtige roterende werking. Maar er zijn altijd mannen die het nóg krachtiger willen hebben. Voor hen is er de Nexus Revo Intense Prostaat Vibrator. Voor nog intensievere prostaat massage. De Nexus Revo Intense ziet er een beetje anders uit dan de andere vibrators, dit met als doel het bereiken van een nog krachtiger en intenser orgasme. De schacht heeft bijvoorbeeld een voorwaartse curve en staat dus iets meer naar voren. De basis is wat platter dan de Stealth. Hoe dan ook, met de Intense kom je ook echt krachtiger tot een hoogtepunt. Maar elk voordeel heb zijn nadeel. Door de extreme kracht van de Intense kom je waarschijnlijk erg snel tot een orgasme. Is dat wel wat je echt wil? Wil je niet liever wat meer de tijd nemen en wat langer genieten? De spanning langzaam opbouwen en toewerken naar een climax? Zo ja, dan is de Intense te intens voor je en kun je beter kiezen voor een van de andere NEXUS modellen. Maar de Nexus Revo Intense Prostaat Vibrator is wel een aanrader voor mannen die moeite hebben met het bereiken van een prostaat orgasme. Let op: dit model werkt niet met een afstandsbediening.

›› Bestel de Nexus Revo Intense
›› Bekijk alle Nexus modellen
›› Spring naar boven naar de onderwerpen 

Advies bij de NEXUS modellen:  Sommige sextoy testers vinden de vibraties van de NEXUS weliswaar krachtig, maar ook een beetje 'buzzy', oppervlakkig. De NEXUS koop je vooral voor zijn draaiende kop. Die voelt geweldig, en om die reden vinden zij NEXUS een echte topper. Zoek je echt alleen een massager met krachtige en heel diepe trillingen, dan moet je de LELO prostaat vibrators hebben. 


Voordelen & nadelen van de nr. 1: de Stealth

Voordelen & nadelenUpdate: De NEXUS is verbeterd en is nu ook 100% waterdicht. Het nieuwste model vind je op deze pagina. De nadelen die we nu gaan bespreken gelden voor het oude model (wordt niet meer verkocht) en niet voor het nieuwste model. 

Heeft de Nexus Revo Stealth ook nadelen? Het zijn kleintjes, toch noemen we ze even. De prostaatvibator is gewoon erg goed (kwaliteit materialen, sterke motor die lang meegaat), maar het ding is ook duur. Vaste prijs is € 199,95. (Nieuwe model is goedkoper.) Jammer is dat de vibrator niet 100% waterdicht is, je kunt er niet mee in bad gaan zitten. Dit kan dus wel met het nieuwste model. De massager is geweldig voor mannen die ervaring hebben met het melken van hun prostaat maar ben je een beginner dan is de LELO Bruno prostaat massager de beste keuze. Deze heeft geen remote control maar is nóg wat kleiner, heeft geen top die draait maar wel heel krachtig en diep kan vibreren, hij is wel 100% waterdicht en hij is goedkoper dan de Nexus Revo Stealth. De Stealth is een behoorlijk stil apparaat in vergelijking met andere anaal vibrators. Maar hij maakt wel wat geluid. Dit is opzich geen ramp, want als je de slaapkamerdeur sluit, zal niemand in huis je kunnen horen. De LELO Bruno is daarentegen wel echt fluisterstil. Bekijk de LELO Bruno in de winkel. Prijs: € 139,95. Of lees verder bij 2. over het verschil tussen de LELO Bruno en de LELO Hugo (die laatste heeft een remote control).

Voordelen: In vergelijking met andere prostaat vibrators is de Stealth een heel fijne, kleine anaal toy die meer kan dan alleen vibreren. Hij is bijzonder makkelijk te bedienen en de remote is erg handig tijdens het spelen en ronduit spannend en echt fun om hem aan je partner te geven, zodat zij of hij jou kan verwennen. De vibraties zijn heel krachtig en diepgaand, precies zoals je ze hebben wiilt. Sommige settings zijn eigenlijk alleen geschikt voor mannen die ervaring hebben met anal/prostate play, 

›› Bestel dit product in de winkel
›› Spring naar boven naar de onderwerpen


LELO Bruno vergeleken met de LELO Hugo

Producten: LELO Bruno & LELO Hugo
Waar te koop: Masturbator.nl
Prijs Bruno.: € 139,95 en Hugo: € 179,95

Het Zweedse bedrijf LELO maakt al ruim 10 jaar bijzonder mooie maar bovendien heel goede vibrators. Het bedrijf maakte eerst alleen vibrators voor vrouwen, maar op verzoek van de partners kwamen daar prostaat vibrators bij. Volgens bloggers en sex toy testers wereldwijd zijn deze massagers de beste in hun soort. De bekendste zijn de LELO Bruno en LELO Hugo. Deze anal toys zijn in tegenstelling tot de Nexus Revo Stealth wel 100% waterdicht. Ook niet verkeerd: de LELO Bruno is een stuk goedkoper.

De Bruno en Hugo zien er allebei schitterend uit, zijn heel stil tijdens het gebruik en zij voelen opvallend zacht aan. De schacht is lekker glad waardoor hij makkelijk naar binnen glijdt. Het materiaal is heel buigzaam zodat je goed bij elk plekje kunt komen. Beide modellen zijn middelgroot van formaat waardoor zij ook heel geschikt zijn voor de beginner.

De speeltjes zijn voorzien van maar liefst 2 motoren en hebben een gebogen top die de prostaat raakt en masseert met krachtige en diepgaande vibraties. De LELO prostaat massagers staan erom bekend heel effectief hun werk te doen. Dat wil zeggen dat zij je daadwerkelijk een groter, beter, langer en intensiever orgasme bezorgen, inclusief het felbegeerde hands-free orgasme. De LELO Bruno en Hugo zien er identiek uit. De vraag is dus: wat zijn de verschillen?

De LELO Bruno verschilt met de Hugo op de volgende punten: de Hugo werkt met een draadloze afstandsbediening (bereik van 12 meter); heeft geen 6 maar 8 vibratiestanden; Hugo werkt met de exclusieve SenseMotion technologie. Daarbij reageren de vibraties op het bewegen van de afstandsbediening. Zo kun je dus nog gevoeliger zelf de prostaat masseren, alsof het speeltje jouw eigen gevoelige vinger is. Meer producten van LELO zijn uitgerust met de SenseMotion technologie, zoals de LELO Smart Wand Large. Bij deze wand vibrator is het de bedoeling dat de techniek ervoor zorgt dat de kop van de vibrator harder gaat trillen naarmate je meer druk uitoefent op de huid. Klinkt prachtig, maar in de praktijk werkt het niet. Maar(!) dat is anders in het geval van de LELO Hugo. Bij de Hugo werkt de SenseMotion technologie uitstekend. Schudt het kastje maar eens heftig heen en weer! Of geef het aan jouw partner en laat hem of haar je plagen. Dat schudden werkt vooral goed wanneer je het combineert met masturberen. 

De draadloze afstandsbediening heeft net als de SenseMotion technologie duidelijk een meerwaarde. Met de remote in je handen kun je lekker relexed achterover gaan leunen en handsfree genieten van de prostaat massage. Vooral voor mannen die ervan houden langzaam toe te werken naar een hoogtepunt, is de draadloze afstandsbediening met de 2 extra SenseMotion levels een aanrader. Wil je de remote gaan gebruiken, dan druk je eenvoudig op de (+)button op het kastje. Gelijk daarna druk je op de knop op de basis van de vibrator. Nu kun je de vibrator bedienen met de knopjes op de remote. 

Heeft de LELO Hugo nadelen? Wij weten 1 nadeel: de prijs. Hugo is duur. Dan is de vraag: is Hugo zijn prijs waard?  Wij denken dat je erg blij wordt van deze prostaat vibrator. Hij heeft de kracht en diepe vibraties die je wenst, de draadloze afstandsbediening heeft echt een meerwaarde en de SenseMotion technologie zorgt voor extra veel plezier (vooral samen met een partner). 

›› Bestel de LELO Bruno in de winkel
›› Bestel de LELO Hugo in de winkel
›› Spring naar boven naar de onderwerpen


Reviews LELO Bruno prostaat vibrator

Op onze dochter site VibratorPlaza.nl staan twee reviews van klanten die de LELO Bruno hebben gekocht. We geven die op deze plek graag weer, omdat de gebruikers hun positieve ervaringen goed onderbouwen.

Review 1. Jos Roets: “Even getwijfeld vanwege de prijs… maar de knoop doorgehakt en gewoon besteld. Nadat hij bezorgd was (ik was alleen thuis) meteen uitgeprobeerd. Je ziet gelijk je dat het kwaliteit is. Hij voelt al lekker aan in je handen! Gelijk de broek laten zakken, beetje boter aan de anus…. En dan, als je hem hebt ingebracht…. Mensen!! wat een heerlijk gevoel. Allerlei vibratie standen uitgeprobeerd en in één woord verrukkelijk, verukkelijk!! Je weet niet wat je voelt! Heerlijke krachtige vibraties tegen je prostaat en al gauw het gevoel alsof je tegen een orgasme aan zit….. Masturbatie zal nooit meer zijn wat het was. Mijn vrouwtje heeft er een geduchte concurrent bij! Je kunt hem natuurlijk ook gebruiken, zonder klaar te komen, en dat doe ik dan ook meestal. (Ik gebruik hem privé, dat wil zeggen zonder dat ,mijn vrouw er van weet) Omdat ik niet meer zo heel jong meer ben is mijn zaadproductie niet meer zo heel hoog; ik spaar mijn zaad het liefst voor mijn lieve vrouw. Ik kan hem met een gerust hart aanbevelen, je zult er zeker veel plezier aan beleven!” (Bron: Jos Roets voor VibratorPlaza.nl op 01-12-2016)

Review 2. Johan: “Heerlijke vibrator! Met 8 standen en verschillende ritmes is dit puur genieten. Had ik jaren eerder moeten aanschaffen. Niet goedkoop maar z’n geld dubbel en dwars waard. Temeer omdat prostaatmassage ook nog eens een vitale prostaat bevorderd.” (Bron: Johan voor VibratorPlaza.nl op 04-10-2018)

›› Bestel de LELO Bruno in de winkel
›› Bestel de LELO Hugo in de winkel
›› Spring naar boven naar de onderwerpen


We-Vibe Vector (volledig verstelbaar)

We-Vibe Vector in het kortProduct: We-Vibe Vector
Waar te koop: Masturbator.nl
Prijs: € 139,00

Wie graag een prostaat vibrator wil kunnen bedienen met een draadloze afstandsbediening kan het beste kiezen voor de LELO Hugo, zo is uit het voorgaande duidelijk geworden. Maar je hebt ook kunnen lezen dat de LELO Hugo duur is. RETE DUUR. Niet iedereen kan of wil € 179,95 betalen. Een andere heel goede prostaat massager die ook met een remote control werkt is de goedkopere We-Vibe Vector. Prijs: € 139,00. Dat zit toch even wat lekkerder, hè?


We-Vibe Vector in het kort:

- Krachtige, diepe vibraties
- Afmetingen: 9 x 2.87 cm.
- Handsfree orgasme
-  2 stille motoren
- Dubbele stimulatie: prostaat + perineum
- Top en basis zijn volledig verstelbaar
- Medische siliconen
- Zit comfortabel, is licht in gewicht en voelt solide aan
- Middelgroot, top is slank (prettig voor de beginner)
- Draadloze afstandsbediening
- Ook te bedienen met mobiele telefoon (met We-Connect App)
- 100% Waterdicht
- USB-oplaadbaar

Product: We-Vibe Vector
Waar te koop: Masturbator.nl 
Prijs: € 139,00


Waarom is de We-Vibe Vector goed?

Waarom is de We-Vibe Vector goed?Het Canadese merk We-Vibe is net als het Zweedse LELO een topmerk dat vooral bekend is van zijn vrouwvriendelijke vibrators. Hun bekendste toppers zijn de We-Vibe Sync koppel vibrator en de Tango mini vibrator. De Tango vibreert zó diepgaand en intens dat ook een man er veel plezier aan beleeft. Houd je hem tegen de penis (vlak onder de eikel) dan trilt dit kleine staafje je opvallend makkelijk naar een orgasme. Die krachtige, diepe trillingen van de Tango moeten ook heerlijk in de anus voelen, maar het staafje is te kort om hem in te brengen. Om aan deze behoefte tegemoet te komen, ontwikkelde We-Vibe hun eerste prostaat vibrator: de Vector.


Volledig verstelbaar

De We-Vibe Vector is net als de LELO Hugo een middelgrote prostaat vibrator die geschikt is voor elke man, ongeacht of hij nu veel of weinig ervaring heeft met prostaat massage. De We-Vibe Vector zit comfortabel, is licht in gewicht en voelt heel solide aan. Bovendien is de vibrator heel stil tijdens het gebruik. Afmetingen: 11.00 cm (lengte – invoerdiepte: 9 cm.); 2.87 cm (maximale diameter) De Vector heeft een top die iets slanker is dan de meeste andere prostaat massagers. Hierdoor glijdt hij makkelijk naar binnen. Vooral beginners worden daar blij van. Waar je ook blij van wordt is de verstelbare nek van de Vector. Je kunt de hoek van de schacht verstellen, waardoor de top de prostaat altijd op de juiste manier en met de juiste hoeveelheid druk weet te masseren. De basis van de Vector is het gedeelte waarmee het perineum wordt gestimuleerd. Ook dit gedeelte is flexibel. Doordat de Vector volledig verstelbaar is zit de toy altijd bij elke man als gegoten. Dat is een groot pluspunt van dit speeltje. We-Vibe verdient daarvoor alle lof!


Diepe, intense vibraties

De We-Vibe Vector heeft een goede, krachtige vibratie. De trillingen zijn ook in de lage standen diepgaand en ze voelen intens aan. Sextoy testers beschrijven de vibraties van de Vector zo: “The vibrations are good and strong with a nice level of rumble.” De LELO Hugo trilt misschien nog ietsjes krachtiger, maar dat gezegd hebbende: de We-Vibe Vector voelt gewoon erg fijn aan. De Vector heeft 10+ vibratiestanden en is met de knop aan de onderzijde van de basis te bedienen. Maar veel leuker is het om de Vector handsfree te gebruiken. Dat kan op 2 manieren: met de draadloze afstandsbediening en met jouw eigen mobiele telefoon.


Handsfree genieten

Handsfree genietenAls de vibrator eenmaal is ingebracht, dan zit hij zo comfortabel dat je relaxed achterover kunt gaan leunen en handsfree kunt genieten. Je kunt de vibrator bedienen met de remote controle. Dat gaat op zich heel eenvoudig, maar mannen die erg grote handen hebben zullen het kastje waarschijnlijk te klein vinden. Zij kunnen beter gebruik maken van de We-Connect App. Zo kun je jouw eigen mobiele telefoon gebruiken als regelaar. Dat werkt erg handig. Bovendien kun je met die app zelf vibratie patronen maken. Maar nodig is dat niet. Je hebt waarschijnlijk genoeg aan de 10 standaard vibratie standen en je kunt switchen tussen de 2 verschillende motors: de ene motor is van de top en de andere van de stimulator van het perineum. Het switchen geeft je de mogelijkheid tijdens een sessie te beginnen met wat perineum-plagerij, alvorens je jezelf inwendig gaat masseren.

De We-Vibe Vector is volledig waterdicht en is gemaakt van zijdezacht siliconen materiaal. Je kunt de Vector opladen door middel van een USB-kabel die je bevestigt aan de magnetische puntjes onderaan de basis. Bij de Vector krijg je een luxe opbergzakje waarin de toy stofvrij kan worden bewaard. Na gebruik is de We-Vibe schoon te maken met wat milde zeep en/of toy cleaner. (De remote is niet waterdicht.) De We-Vibe Vector zit comfortabel, is licht in gewicht en voelt heel solide aan. Bovendien is de vibrator heel stil tijdens het gebruik. Genieten geblazen!

›› Bestel de We-Vibe Vector in de winkel
›› Spring naar boven naar de onderwerpen


LELO LOKI Prostaat Massager

Product: LELO Loki prostaat massager
Waar te koop: Masturbator.nl
Prijs: € 139,95

De LELO Bruno is een betrekkelijk kleine prostaat vibrator, ideaal voor beginners. De LELO Loki daarentegen is een lange anaal vibrator (schacht + handvat = 19.60 cm). De gekromde kop heeft een maximale diameter van 4.20 cm. De LELO Bruno is smaller (3 cm.) De LELO Loki wordt door veel bloggers in hun reviews geprezen om zijn eenvoud en effectiviteit. Maar hij wordt ook beoordeeld als een van de beste prostaat vibrators omdat hij er werkelijk schitterend uitziet, heel fijn en zacht aanvoelt, krachtige en diepgaande, intense vibraties afgeeft en daarnaast makkelijk is te bedienen. Dat laatste doe je met de drukknopjes op het handvat. Het bedieningspaneel voelt solide aan.

Review

"Ik hou van prostaatmassage, en heb een paar goede prostaatmassages om mezelf te helpen, wat is voor mij het beste om te doen, want mijn partner houdt er niet van omdat haar vinger heel snel moe is. En andere vrienden om dat te doen, om dat te vragen, heb ik eigenlijk niet. Ik heb een paar stimulators met roterende kop en een paar zonder dat. Degenen met het roterende hoofd waren altijd het beste voor mij, totdat ik mijn Loki (van Lelo) (of: de Lelo Loki) ontving. Voor mij is de Loki echt de allerbeste prostaat stimulator. Zijn vibraties zijn verbluffend en in heel veel verschillende mogelijkheden, maar de (alleen bij de Loki) beweging van het hoofd van deze stimulator is heel, heel goed. Het is als een vinger die de prostaat min of meer verstevigt door te strelen. Door het handvat iets te draaien is het heel gemakkelijk om de prostaat weer in een iets andere stand en plaats van de prostaat te masseren, wat echt heerlijk aanvoelt. Massage van de prostaat is nu echt veel beter dan welke professionele massage dan ook, en eenvoudig zelf te doen! Het beste is om je geld te sparen om het te kopen, het is niet goedkoop, maar het is zijn geld keer op keer waard!" Bron: Stoute Jongen 17-08-2020 (laatste beoordeling, scroll omlaag).

›› Bestel de LELO Loki in de winkel
›› Spring naar boven naar de onderwerpen

De Lelo Loki heeft 6 verschillende vibratie patronen. Zo kun je kiezen voor een constante trilling of voor een BUZZZZ gevolgd door een pauze, gevolgd door weer een BZZZZZ. Zo zijn er nog 4 patronen. Niet iedereen is weg van vibratiepatronen, maar die van de Loki zijn een meerwaarde. De LOKI is volledig waterdicht, zodat het mogelijk wordt hem onder de douche of in een warm bad te gebruiken. De vibrator is gemaakt van heerlijk zacht en glad siliconen materiaal en hij is oplaadbaar met de bijgeleverde USB-kabel. Na 2 uur laden is de accu helemaal vol. De LOKI heeft een zeer stille motor, dus niemand kan jou horen genieten. Bij dit artikel krijg je een praktische handleiding en een opbergzakje waarmee je het speeltje veilig en stofvrij kan opbergen.


Masseer het frenulum!

FrenulumDe LELO Loki is bedoeld voor stimulatie van de anus en de diepergelegen prostaat, maar de vibrator is ook ideaal om er een ander heel fijn plekje mee te masseren, namelijk: het frenulum. Het frenulum is een klein dun peesje dat in verticale richting over de eikel loopt en aan de voorhuid verbonden is. Het frenulum houdt het puntje van de eikel (en dus van de penis) en de huid om de penis zelf aan elkaar. Het gebiedje rondom het frenulum is erg gevoelig en wanneer je het stimuleert kan bij mannen een orgasme ontstaan. Het frenulum is zelfs zó gevoelig voor seksuele opwinding dat het mannen die een dwarslaesie hebben soms lukt om tot een orgasme te komen wanneer zij het frenulum op de juiste manier masseren. Je kunt het frenulum natuurlijk zelf stimuleren, maar nog opwindender voelt het als jouw partner dit doet.

›› Bestel de LELO Loki in de winkel
›› Spring naar boven naar de onderwerpen


LELO LOKI Wave prostaat vibrator

LELO LOKI Wave prostaat vibratorProduct: LELO Loki Wave
Waar te koop: Masturbator.nl
Prijs.:  € 189,95

Als je van plan was - na lang wikken en wegen - de LELO Loki te gaan kopen, dan gaan we nu proberen je van dat plan af te helpen. Niet omdat de Loki niet goed is, integendeel. De Loki is RETE goed. Maar wij menen dat zijn geniale broertje, de LELO Loki Wave prostaat massager, nog net ietsjes beter is. (Let wel: voor mannen die al ervaring hebben met prostaat massage, niet voor de beginner.) Daar zijn drie redenen voor. De eerste is: De LELO Loki Wave stimuleert tegelijkertijd de prostaat en het perineum. Dubbel gestimuleerd worden voelt niet alleen heel prettig, het zorgt er ook voor dat je makkelijker tot een orgasme komt. De tweede reden waarom de LELO Loki Wave goed is: de massager is uitgerust met 2 motoren. De eerste zit in de top, de tweede in de zij-arm, waarmee het perineum wordt gestimuleerd. Die twee motoren maken dat de Loki Wave nóg krachtiger vibreert dan het origineel. Dat komt niet doordat de trillingen van zichzelf krachtiger zijn, maar doordat de extra motor de vibrator meer power geeft. Maar wat de Loki Wave onweerstaanbaar maakt is de unieke WaveMotion technologie. Deze techniek houdt in dat de schacht tijdens het trillen een beetje naar voren en naar achteren beweegt, alsof je met je vinger een kom-hier-beweging maakt. Zowel de schacht als de zij-arm kunnen in 10 standen trillen.


Hoe voelt de Loki Wave?

Hoe voelt de Loki Wave?Net als de originele LELO Loki is ook de Loki Wave dankzij zijn taps toelopende top makkelijk in te brengen. Zonder extra warming-up, gewoon met lekker veel glijmiddel. Wanneer de massager helemaal is ingebracht, zal de perineum-arm met de juiste hoeveelheid druk onder je ballen komen te zitten. Zet je de vibrator aan, dan zal hij in zijn laagste stand beginnen te vibreren. Tegelijkertijd zal de schacht heen en weer gaan bewegen. De meeste mannen vinden dit een heel aangenaam gevoel. Verrassend aangenaam, want weinig andere massagers masseren je op deze manier. Alleen de Nexus Revo Stealth doet iets vergelijkbaars. Deze toy heeft een kop die draaiende bewegingen maakt. Het voordeel van de LELO Loki Wave is dat de kom-hier-beweging natuurlijker aanvoelt en daardoor ook geschikt is voor de beginnende gebruiker. Zet je de vibrator in een hogere trilstand, dan gaat ook de perineum stimulator harder trillen. Dat voelt heel fijn aan en deze extra stimulatie zorgt ervoor dat je makkelijker zult klaarkomen. Activeer je daarnaast ook nog eens de 'WaveMotion', dan wordt je nóg sneller over het randje geduwd. Mogen we het zó zeggen: Je BOL slaat op HOL!


Wat zijn de nadelen?

Heeft dit goddelijke apparaat nadelen? Ja. Kleintjes, maar we noemen ze toch.

1. De LELO Loki Wave maakt meer geluid dan het originele model. De gewone Loki is heel stil, maar de Wave maakt meer geluid doordat de schacht mechanisch heen en weer beweegt. Dat hoor je. Hoort de buurvrouw dat ook? (Niet dat ouwe lijk, maar die jonge blom.) Nee, want dan nog maakt de Loki Wave betrekkelijk weinig geluid. Sluit de slaapkamerdeur en niemand hoort je. Hoe klinkt de vibrator? Een beetje mechanisch, als een robot. Als je denkt dat je dat op den duur gaat irriteren, dan moet je de LELO Loki Wave niet kopen.

2. De WaveMotion is zoals opgemerkt erg aangenaam. Maar de schacht kan maar op 1 snelheid heen en weer bewegen. Er zijn mannen die gaandeweg de prostaat massage de arm graag wat sneller of juist wat langzamer willen hebben. Maar dat zijn zeiksnorren. Zij hebben wel gelijk als zij het jammer vinden dat de Loki Wave (als hij beweegt) niet handsfree is te gebruiken. Je moet hem, als je de WaveMotion aanzet, aan zijn handvat blijven vasthouden. Doe je dat niet, dan glijdt de vibrator er na een tijdje weer uit.

Actie: Gebruik je onze kortingscode, dan gaat de prijs met 10% omlaag. Verzending is gratis. Code is (vetgedrukt): masturbator

›› Bestel de LELO Loki Wave in de winkel 
›› Spring naar boven naar de onderwerpen


Fun Factory Tiger G5. vibrator

TigerProduct: Vibrator Tiger G5 - Paars
Waar te koop: Masturbator.nl
Prijs: € 99,95

De Tiger van het Duitse merk Fun Factory is een van de toppers uit de G5 reeks. Zo'n andere topper is de Big Boss G5. Deze semi realistische vibrator is nóg wat groter dan de Tiger en is ook geschikt voor anaal gebruik. De G5 vibrators kenmerken zich door hun bijzonder krachtige, diepgaande en robuuste vibraties. Deze trillingen zijn bijzonder effectief en voel je ook goed als je de vibrator in zijn laagste stand hebt staan. Net als de Big Boss heeft de Tiger een lange, zachte en flexibele schacht, met dit verschil dat de schacht van de Big Boss helemaal glad is en die van de Tiger in zijn geheel voorzien is van ribbels. Mannen die ervaring hebben met wat grotere anaal toys zullen de ribbels heel aangenaam vinden.

De schacht van de Tiger is slanker dan die van de Big Boss. De Big Boss is echt flink: maximale diameter is 4.60 cm. De Tiger begint bij 3.50 cm. (als je hem inbrengt). Maximale diameter is 4.00 cm. Over het algemeen gesproken mag je zeggen dat Fun Factory echt sublieme vibrators maakt. De apparaten zijn krachtig en effectief en de bediening is een fluitje van een cent. De Tiger is gemaakt van 100% medische siliconen. Dit betekent dat het materiaal volkomen veilig is voor het lichaam; het is vrij van schadelijke of irriterende stoffen en bevat geen weekmakers. Silicone is niet poreus en houdt geen bacteriën vast en het is makkelijk schoon te maken. Houd hem na gebruik gewoon onder de lopende kraan en gebruik toy cleaner. Goed laten drogen en berg hem stofvrij op. Waarom stofvrij? Dat leg ik nu uit.

De schacht van de Tiger voelt heel zacht aan. Toy testers merken in hun reviews op dat het type siliconen dat Fun Factory gebruikt naast zacht óók nogal ‘draggy’ is. ‘Draggy’ betekent zoiets als ‘slepend’. Wat ik ervan begrijp is dat het siliconen materiaal pas écht glad wordt en fijn glijdt als je flink wat glijmiddel (op waterbasis) gebruikt. Nadeel van dit 'draggy' siliconen is dat het vrij snel stof aantrekt.

De Tiger G5. vibrator heeft in totaal 12 verschillende standen: 6 vibratiesnelheden en 6 patronen. De bediening is heel eenvoudig en werkt intuïtief. Op het ronde handvat zitten drie grote, duidelijke drukknoppen. Met de rode Fun-knop zet je de vibrator aan en ook weer uit. Met de (+)knop en (-)knop verhoog en verlaag je de vibratiesnelheid en navigeer je door de 6 patronen. Wanneer je de Tiger aanzet, begint hij in de middelste stand te vibreren. Druk je nu op de (-)knop, dan navigeer je door de 3 laagste standen. Ook in de aller laagste stand trilt de vibrator opvallend krachtig en diep. In de hoger standen zul je de trillingen goed gaan voelen op elke ribbel langs de schacht. De Tiger G5. is werkelijk genieten geblazen.

De vibrator heeft een stevig handvat met een ronde opening voor een goede grip, ook wanneer het echt spannend wordt. De vibrator is 100% waterdicht waardoor hij ook mee onder de douche en in bad kan. Opladen doe je met de USB-kabel.

Afmetingen:
Lengte: 22.50 cm.
Maximale diameter: 4.00 cm.
Minimale diameter: 3.50 cm

›› Bestel de Tiger G5. in de winkel
›› Spring naar boven naar de onderwerpen

 

Waarom de prostaat masseren?

33% krachtiger en intenser orgasmeDe anus is net als de penis en de tepel een erogene zone, ofwel een plekje dat bij aanraking seksuele gevoelens opwekt. De huid in en rondom de anus zit bomvol met gevoelszenuwen die veel overeenkomsten vertonen met die van de clitoris en de vagina(wand). Daarom voelt het geil aan als je de anus met een anaal vibrator masseert. Maar ook om andere redenen is de anaal vibrator heel fijn om te gebruiken. Als de vibrator namelijk een gekromde top heeft, dan kun je daarmee de mannelijke G-spot of p-spot raken. De prostaat - daar hebben we het over - is een kliertje dat aanvoelt als een knobbeltje en 5 cm.diep in de anus verborgen zit.

Wanneer je dit 'knobbeltje' met trillingen masseert en daarbij jezelf aftrekt, zul je veel krachtiger en intenser klaarkomen dan normaal. (Sommige mannen ervaren tijdens hun orgasme een soort euforische seksuele energie.) Maar de echte magie van de prostaat vibrator zit hem in iets anders, namelijk: het felbegeerde handsfree orgasme.


Hands-free orgasme en meervoudig orgasme

Dit orgasme ontstaat dus zonder dat je erbij hoeft te masturberen. Alleen de beste prostaat vibrator (met zijn heel krachtige, diepe en intense trillingen!) lukt het om dit handsfree orgasme op te wekken. Kan het nóg fijner? Jazeker! Wat dacht je van meerdere keren na elkaar klaarkomen? Het meervoudig orgasme is niet alleen weggelegd voor vrouwen! Wanneer je namelijk na zo’n hands-free orgasme de prostaat blijft stimuleren, zullen de orgasmes achter elkaar blijven komen. Lukt elke man dit? Nee. Dit lukt alleen mannen die ervaring hebben opgedaan met prostaat massage. Dat wil zeggen: door te trainen en de juiste techniek toe te passen.

Het merkwaardige is dat normaal gesproken na een zaadlozing de penis slap wordt. Pas na een tijdje wordt hij weer hard en zou je in theorie weet kunnen ejaculeren. Het wonderlijke van prostaat massage is dat je niet hoeft te wachten totdat je opnieuw een orgasme kunt krijgen. Het lukt sommige mannen (let wel: mét ervaring) om 5 orgasmes na elkaar te krijgen, het ene orgasme volgt soms al na 20 seconden op het andere.

Nieuw (11 mei 2022): Bij een prostaat massager denk je aan een lief, klein dingetje dat je in je hand kunt houden, maar waarom geen hele machine waar je lekker lui bovenop kunt gaan zitten? Ik heb het over de MotorBunny Original seksmachine. Als je op deze krachtpatser gaat zitten, dan trillen de haren van je... Bekijk op deze pagina. Er bestaat ook een goedkopere machine, het is de Roterende G- & P-Spot Machine. Ook een goed apparaat.

Update (6 januari 2022): Er zijn een aantal nieuwe NEXUS modellen verschenen. Met extra's die wat toevoegen. Zo zijn er twee prostaat vibrators die een opblaasbare functie hebben waardoor de top in volume toeneemt. Deze functie bedien je met de draadloze afstandsbediening. Het gaat om de Nexus - Boost Vibrerende en Opblaasbare Prostaat Vibrator en de Bolster Vibrerende en Opblaasbare Prostaat Plug. Een derde model is gemaakt voor zowel mannen als vrouwen. Het is de Nexus - Gyro Vibe Extreme Prostaat en G-Spot Vibrator. Door zijn extra grote formaat kan deze speciale sextoy de prostaat maar ook de G-spot effectief stimuleren. Spannend dus voor partners! De Gyro Vibe Extreme heeft een verzwaarde onderkant waardoor het speeltje tijdens gebruik goed op zijn plaats blijft en jij dankzij deze uitgekiende stabiliteit geheel handsfree kunt genieten. Het laatste nieuwste NEXUS model kietelt mannen met luchtdruktechniek. Het is de Nexus - Revo Air Roterende Prostaat Vibrator Met Luchtdruk Stimulatie. Naast de bekende vibraties en rotaties kun je tevens met een druk op de knop op de remote genieten van pulserende luchtdrukgolven. Waar voel je die pulsjes? Die voel je tegen het perineum. Het ‘perineum’ is het heel gevoelige gebiedje tussen de testikels en de anus. Dit stukje bevat talloze zenuwuiteinden en wordt vaak vergeten bij het stimuleren van de man. De Revo Air brengt hier duidelijk verandering in en tilt een (prostaat) orgasme tot "een hoger niveau". Dat laatste betekent in simpele boerenlullen-taal: je komt harder klaar. 

De beste prostaat vibrators

1. Nexus Revo Stealth (de top kan roteren (2 snelheden) en het onderste deel vibreert (6 standen)) >> meer info <<
Nieuw: De Nexus - Revo Air Roterende Prostaat Vibrator Met Luchtdruk Stimulatie
Nieuw: De Nexus - Boost Vibrerende en Opblaasbare Prostaat Vibrator
Nieuw: De Bolster Vibrerende en Opblaasbare Prostaat Plug
Nieuw: De Nexus Revo Slim (met een slankere schacht, daardoor ook geschikt voor de beginner) >> meer info <<
Nieuw: De Nexus Revo (zelfde als de "Stealth", maar stuk goedkoper - want: zónder afstandsbediening) >> meer info <<
Nieuw: De Nexus Revo Intense (krachtiger dan alle andere modellen, maar je komt ook erg snel klaar) >> meer info <<
2. LELO Bruno (Óók voor beginner: middelgroot, zacht materiaal, diepgaande vibraties; populair model) >> meer info <<
3. LELO Hugo (Lijkt op de Bruno, maar dan met draadloze afstandsbediening) >> meer info <<
4. We-Vibe Vector (Volledig verstelbaar, zit altijd perfect, vibreert diep en heeft remote control) >> meer info <<
5. LELO Loki (groter model, zeer effectief dankzij de krachtige, rommelende trillingen) >> meer info <<
6. LELO LOKI Wave (zelfde als Loki maar met extra stimulator voor perineum + schacht die heen en weer beweegt) >> meer info <<
7. Fun Factory Tiger G5 (schacht is lang en geribbeld; zacht en flexibel; diepe vibraties) >> meer info <<

Bekijk ook eens