Wat is de beste prostaat vibrator? En waarom?

08-03-2019

Veel vrouwen zijn zó verslingerd aan hun vibrator, dat ze het ding liefkozend ‘a girl’s best friend’' noemen. Je vraagt je misschien af: hebben mannen ook zo'n billenmaatje? Het antwoord is: ja. Het is de prostaat vibrator! Die is RETE LEKKER! Vandaag vertel ik je wat de beste prostaat vibrators zijn die je bij Masturbator.nl kunt kopen. Ik kan je nu alvast verklappen, dat zijn de volgende 5:

1. Nexus Revo Stealth (voor de ervaren gebruiker: de top kan zowel vibreren (6 standen) als roteren (2 snelheden)) >> meer info <<
2. LELO Bruno (Óók voor beginner: middelgroot, zacht materiaal, krachtige, diepgaande vibraties; populair model) >> meer info <<
3. LELO Hugo (Lijkt op de Bruno, maar dan met draadloze afstandsbediening) >> meer info <<
4. LELO Loki (groter model, zeer effectief dankzij de krachtige, rommelende trillingen) >> meer info <<
5. Fun Factory Tiger G5 (schacht is lang en geribbeld; zacht en flexibel; diepe vibraties) >> meer info <<

Achtergrond: Waarom de prostaat masseren?


Waarom de beste?

Waarom zijn deze p-spot vibrators goed? Dat heeft vooral te maken met 2 eigenschappen:

1. het type kwaliteit materialen waarvan de vibrators zijn gemaakt (fluweelzacht, slijtvast en 100% body safe) en
2. hun enorm krachtige motors die een lange levensduur hebben. De prostaat vibrators van de beste merken produceren niet gewoon maar harde trillingen (je kunt de vibrators ook zacht laten trillen!). Het gaat er vooral om dat de apparaten in staat zijn vibraties af te geven die diep het lichaam binnendringen en daardoor intens en bevredigend aanvoelen. Met de beste p-spot vibrators wordt het mogelijk om een handsfree orgasme te krijgen; dat wil zeggen dat je puur en alleen door de trillingen klaarkomt, dus zónder erbij te hoeven masturberen. Maar de meeste mannen vinden het wel heel prettig om zich tijdens de prostaat massage af te trekken. Wist je dat de combinatie masturberen + rectale stimulatie een 33% krachtiger en intenser orgasme oplevert?


De 5 beste vibrators voor prostaat massage

Nexus Revo Stealth prostaatvibrator

Product: Nexus Revo Stealth
Waar te koop: Masturbator.nl
Prijs: € 199,95

De Nexus Revo Stealth is een van de meest verkochte anaal vibrators voor mannen. Waarom deze prostaat massager zo populair is heeft te maken met zijn gekromde kop. Deze kan niet alleen vibreren maar ook nog eens roteren. Dit laatste vinden vooral mannen met ervaring erg prettig. Door in het lichaam te draaien kan de kop de prostaat diep en grondig masseren. Er zijn 2 rotatie snelheden om uit te kiezen: langzaam of snel. Daarnaast zijn er 6 vibratiestanden met verschillende vibratiepatronen. Alle mogelijkheden kun je eenvoudig bedienen met de draadloze afstandsbediening. Met een druk op de knop zet je de rotaties aan of uit. Verlang je naar meer stimulatie, dan druk je op de knop met de vibraties. Je kunt ervoor kiezen alleen te vibreren of alleen te roteren. Maar vibratie + rotatie kan ook. Het kleine kastje heeft een bereik van ongeveer 15 meter, waardoor het mogelijk de remote aan jouw partner te geven. Dan mag jouw lief jou verwennen!

De Nexus Revo Stealth heeft een schacht die is gemaakt van zachte siliconen en de voorkant is voorzien van kleine nopjes die tijdens het spelen het gebied rondom de anus stimuleren. De Nexus masseert niet alleen de prostaat, maar ook het perineum. Het ‘perineum’ is het gebied tussen de testikels en de anus. Dit gedeelte bestaat voornamelijk uit spieren en huid en zit bomvol met zenuwuiteinden. Daardoor is het perineum bijzonder gevoelig voor seksuele prikkels. Door druk uit te oefenen op dit genotsplekje kan een erectie worden geïntensiveerd. En een hardere erectie betekent een heftiger orgasme.

De Nexus is oplaadbaar door middel van de bijgeleverde USB-kabel. De kabel is eenvoudig aan de vibrator te bevestigen door middel van een praktisch magnetisch systeem.

Afmetingen:
Lengte: 14,50 cm.
Invoerdiepte: 9.00 cm.
Maximale diameter: 3.50 cm.
Minimale diameter: 2.00 cm.


Voordelen & nadelen

Heeft de Nexus Revo Stealth ook nadelen? Het zijn kleintjes, toch noemen we ze even. De prostaatvibator is gewoon erg goed (kwaliteit materialen, sterke motor die lang meegaat), maar het ding is ook duur. Vaste prijs is € 199,95. Jammer is dat de vibrator niet 100% waterdicht is, je kunt er niet mee in bad gaan zitten. De massager is geweldig voor mannen die ervaring hebben met het melken van hun prostaat maar ben je een beginner dan is de LELO Bruno prostaat massager de beste keuze. Deze heeft geen remote control maar is nóg wat kleiner, heeft geen top die draait maar wel heel krachtig en diep kan vibreren, hij is wel 100% waterdicht en hij is goedkoper dan de Nexus Revo Stealth. De Stealth is een behoorlijk stil apparaat in vergelijking met andere anaal vibrators. Maar hij maakt wel wat geluid. Dit is opzich geen ramp, want als je de slaapkamerdeur sluit, zal niemand in huis je kunnen horen. De LELO Bruno is daarentegen wel echt fluisterstil. Bekijk de LELO Bruno in de winkel. Prijs: € 139,95. Of lees verder bij 2. over het verschil tussen de LELO Bruno en de LELO Hugo (die laatste heeft een remote control).

Voordelen: In vergelijking met andere prostaat vibrators is de Stealth een heel fijne, kleine anaal toy die meer kan dan alleen vibreren. Hij is bijzonder makkelijk te bedienen en de remote is erg handig tijdens het spelen en ronduit spannend en echt fun om hem aan je partner te geven, zodat zij of hij jou kan verwennen. De vibraties zijn heel krachtig en diepgaand, precies zoals je ze hebben wiilt. Sommige settings zijn eigenlijk alleen geschikt voor mannen die ervaring hebben met anal/prostate play, 

›› Bestel dit product in de winkel


LELO Bruno vergeleken met de LELO Hugo

Producten: LELO Bruno & LELO Hugo
Waar te koop: Masturbator.nl
Prijs Bruno.: € 139,95 en Hugo: € 179,95

Het Zweedse bedrijf LELO maakt al ruim 10 jaar bijzonder mooie maar bovendien heel goede vibrators. Het bedrijf maakte eerst alleen vibrators voor vrouwen, maar op verzoek van de partners kwamen daar prostaat vibrators bij. Volgens bloggers en sex toy testers wereldwijd zijn deze massagers de beste in hun soort. De bekendste zijn de LELO Bruno en LELO Hugo. Deze anal toys zijn in tegenstelling tot de Nexus Revo Stealth wel 100% waterdicht. Ook niet verkeerd: de LELO Bruno is een stuk goedkoper.

De Bruno en Hugo zien er allebei schitterend uit en zij voelen opvallend zacht. De schacht is lekker glad waardoor hij makkelijk naar binnen glijdt. Het materiaal is heel buigzaam zodat je goed bij elk plekje kunt komen. Beide modellen zijn middelgroot van formaat waardoor zij ook geschikt zijn voor de beginner.

De speeltjes zijn voorzien van maar liefst 2 motoren en hebben een gebogen top die de prostaat raakt en masseert met krachtige en diepgaande vibraties. De LELO prostaat massagers staan erom bekend heel effectief hun werk te doen. Dat wil zeggen dat zij je daadwerkelijk een groter, beter, langer en intensiever orgasme bezorgen, inclusief het felbegeerde hands-free orgasme. De LELO Bruno en Hugo zien er identiek uit. De vraag is dus: wat zijn de verschillen?

De LELO Bruno verschilt met de Hugo op de volgende punten: de Hugo werkt met een draadloze afstandsbediening (bereik van 12 meter); heeft geen 6 maar 8 vibratiestanden; Hugo werkt met de exclusieve SenseMotion technologie. Daarbij reageren de vibraties op het bewegen van de afstandsbediening. Zo kun je dus nog gevoeliger zelf de prostaat masseren, alsof het speeltje jouw eigen gevoelige vinger is. Al deze extra’s maken de LELO Hugo wel een stuk duurder. Dus wellicht is de LELO Bruno al goed genoeg.

›› Bestel de LELO Bruno in de winkel
›› Bestel de LELO Hugo in de winkel


Reviews LELO Bruno prostaat vibrator

Op onze dochter site VibratorPlaza.nl staan twee reviews van klanten die de LELO Bruno hebben gekocht. We geven die op deze plek graag weer, omdat de gebruikers hun positieve ervaringen goed onderbouwen.

Review 1. Jos Roets: “Even getwijfeld vanwege de prijs… maar de knoop doorgehakt en gewoon besteld. Nadat hij bezorgd was (ik was alleen thuis) meteen uitgeprobeerd. Je ziet gelijk je dat het kwaliteit is. Hij voelt al lekker aan in je handen! Gelijk de broek laten zakken, beetje boter aan de anus…. En dan, als je hem hebt ingebracht…. Mensen!! wat een heerlijk gevoel. Allerlei vibratie standen uitgeprobeerd en in één woord verrukkelijk, verukkelijk!! Je weet niet wat je voelt! Heerlijke krachtige vibraties tegen je prostaat en al gauw het gevoel alsof je tegen een orgasme aan zit….. Masturbatie zal nooit meer zijn wat het was. Mijn vrouwtje heeft er een geduchte concurrent bij! Je kunt hem natuurlijk ook gebruiken, zonder klaar te komen, en dat doe ik dan ook meestal. (Ik gebruik hem privé, dat wil zeggen zonder dat ,mijn vrouw er van weet) Omdat ik niet meer zo heel jong meer ben is mijn zaadproductie niet meer zo heel hoog; ik spaar mijn zaad het liefst voor mijn lieve vrouw. Ik kan hem met een gerust hart aanbevelen, je zult er zeker veel plezier aan beleven!” (Bron: Jos Roets voor VibratorPlaza.nl op 01-12-2016)

Review 2. Johan: “Heerlijke vibrator! Met 8 standen en verschillende ritmes is dit puur genieten. Had ik jaren eerder moeten aanschaffen. Niet goedkoop maar z’n geld dubbel en dwars waard. Temeer omdat prostaatmassage ook nog eens een vitale prostaat bevorderd.” (Bron: Johan voor VibratorPlaza.nl op 04-10-2018)


LELO LOKI Prostaat Massager

Product: LELO Loki prostaat massager
Waar te koop: Masturbator.nl
Prijs Bruno.: € 139,95

De LELO Bruno is een betrekkelijk kleine prostaat vibrator, ideaal voor beginners. De LELO Loki daarentegen is een lange anaal vibrator (schacht + handvat = 19.60 cm). De gekromde kop heeft een maximale diameter van 4.20 cm. De LELO Bruno is smaller (3 cm.) De LELO Loki wordt door veel bloggers in hun reviews geprezen om zijn eenvoud en effectiviteit. Maar hij wordt ook beoordeeld als een van de beste prostaat vibrators omdat hij er werkelijk schitterend uitziet, heel fijn en zacht aanvoelt, krachtige en diepgaande, intense vibraties afgeeft en daarnaast makkelijk is te bedienen. Dat laatste doe je met de drukknopjes op het handvat. Het bedieningspaneel voelt solide aan.

De Lelo Loki heeft 6 verschillende vibratie patronen. Zo kun je kiezen voor een constante trilling of voor een BUZZZZ gevolgd door een pauze, gevolgd door weer een BZZZZZ. Zo zijn er nog 4 patronen. Niet iedereen is weg van vibratiepatronen, maar die van de Loki zijn een meerwaarde. De LOKI is volledig waterdicht, zodat het mogelijk wordt hem onder de douche of in een warm bad te gebruiken. De vibrator is gemaakt van heerlijk zacht en glad siliconen materiaal en hij is oplaadbaar met de bijgeleverde USB-kabel. Na 2 uur laden is de accu helemaal vol. De LOKI heeft een zeer stille motor, dus niemand kan jou horen genieten. Bij dit artikel krijg je een praktische handleiding en een opbergzakje waarmee je het speeltje veilig en stofvrij kan opbergen.


Masseer het frenulum!

FrenulumDe LELO Loki is bedoeld voor stimulatie van de anus en de diepergelegen prostaat, maar de vibrator is ook ideaal om er een ander heel fijn plekje mee te masseren, namelijk: het frenulum. Het frenulum is een klein dun peesje dat in verticale richting over de eikel loopt en aan de voorhuid verbonden is. Het frenulum houdt het puntje van de eikel (en dus van de penis) en de huid om de penis zelf aan elkaar. Het gebiedje rondom het frenulum is erg gevoelig en wanneer je het stimuleert kan bij mannen een orgasme ontstaan. Het frenulum is zelfs zó gevoelig voor seksuele opwinding dat het mannen die een dwarslaesie hebben soms lukt om tot een orgasme te komen wanneer zij het frenulum op de juiste manier masseren. Je kunt het frenulum natuurlijk zelf stimuleren, maar nog opwindender voelt het als jouw partner dit doet.

›› Bestel de LELO Loki in de winkel


Fun Factory Tiger G5. vibrator

TigerProduct: Vibrator Tiger G5 - Paars
Waar te koop: Masturbator.nl
Prijs Bruno.: € 99,95

De Tiger van het Duitse merk Fun Factory is een van de toppers uit de G5 reeks. Zo'n andere topper is de Big Boss G5. Deze semi realistische vibrator is nóg wat groter dan de Tiger en is ook geschikt voor anaal gebruik. De G5 vibrators kenmerken zich door hun bijzonder krachtige, diepgaande en robuuste vibraties. Deze trillingen zijn bijzonder effectief en voel je ook goed als je de vibrator in zijn laagste stand hebt staan. Net als de Big Boss heeft de Tiger een lange, zachte en flexibele schacht, met dit verschil dat de schacht van de Big Boss helemaal glad is en die van de Tiger in zijn geheel voorzien is van ribbels. Mannen die ervaring hebben met wat grotere anaal toys zullen de ribbels heel aangenaam vinden.

De schacht van de Tiger is slanker dan die van de Big Boss. De Big Boss is echt flink: maximale diameter is 4.60 cm. De Tiger begint bij 3.50 cm. (als je hem inbrengt). Maximale diameter is 4.00 cm. Over het algemeen gesproken mag je zeggen dat Fun Factory echt sublieme vibrators maakt. De apparaten zijn krachtig en effectief en de bediening is een fluitje van een cent. De Tiger is gemaakt van 100% medische siliconen. Dit betekent dat het materiaal volkomen veilig is voor het lichaam; het is vrij van schadelijke of irriterende stoffen en bevat geen weekmakers. Silicone is niet poreus en houdt geen bacteriën vast en het is makkelijk schoon te maken. Houd hem na gebruik gewoon onder de lopende kraan en gebruik toy cleaner. Goed laten drogen en berg hem stofvrij op. Waarom stofvrij? Dat leg ik nu uit.

De schacht van de Tiger voelt heel zacht aan. Toy testers merken in hun reviews op dat het type siliconen dat Fun Factory gebruikt naast zacht óók nogal ‘draggy’ is. ‘Draggy’ betekent zoiets als ‘slepend’. Wat ik ervan begrijp is dat het siliconen materiaal pas écht glad wordt en fijn glijdt als je flink wat glijmiddel (op waterbasis) gebruikt. Nadeel van dit 'draggy' siliconen is dat het vrij snel stof aantrekt.

De Tiger G5. vibrator heeft in totaal 12 verschillende standen: 6 vibratiesnelheden en 6 patronen. De bediening is heel eenvoudig en werkt intuïtief. Op het ronde handvat zitten drie grote, duidelijke drukknoppen. Met de rode Fun-knop zet je de vibrator aan en ook weer uit. Met de (+)knop en (-)knop verhoog en verlaag je de vibratiesnelheid en navigeer je door de 6 patronen. Wanneer je de Tiger aanzet, begint hij in de middelste stand te vibreren. Druk je nu op de (-)knop, dan navigeer je door de 3 laagste standen. Ook in de aller laagste stand trilt de vibrator opvallend krachtig en diep. In de hoger standen zul je de trillingen goed gaan voelen op elke ribbel langs de schacht. De Tiger G5. is werkelijk genieten geblazen.

De vibrator heeft een stevig handvat met een ronde opening voor een goede grip, ook wanneer het echt spannend wordt. De vibrator is 100% waterdicht waardoor hij ook mee onder de douche en in bad kan. Opladen doe je met de USB-kabel.

Afmetingen:
Lengte: 22.50 cm.
Maximale diameter: 4.00 cm.
Minimale diameter: 3.50 cm

›› Bestel de Tiger G5. in de winkel

 

Waarom de prostaat masseren?

33% krachtiger en intenser orgasmeDe anus is net als de penis en de tepel een erogene zone, ofwel een plekje dat bij aanraking seksuele gevoelens opwekt. De huid in en rondom de anus zit bomvol met gevoelszenuwen die veel overeenkomsten vertonen met die van de clitoris en de vagina(wand). Daarom voelt het geil aan als je de anus met een anaal vibrator masseert. Maar ook om andere redenen is de anaal vibrator heel fijn om te gebruiken. Als de vibrator namelijk een gekromde top heeft, dan kun je daarmee de mannelijke G-spot of p-spot raken. De prostaat - daar hebben we het over - is een kliertje dat aanvoelt als een knobbeltje en 5 cm.diep in de anus verborgen zit.

Wanneer je dit 'knobbeltje' met trillingen masseert en daarbij jezelf aftrekt, zul je veel krachtiger en intenser klaarkomen dan normaal. (Sommige mannen ervaren tijdens hun orgasme een soort euforische seksuele energie.) Maar de echte magie van de prostaat vibrator zit hem in iets anders, namelijk: het felbegeerde handsfree orgasme.


Hands-free orgasme en meervoudig orgasme

Dit orgasme ontstaat dus zonder dat je erbij hoeft te masturberen. Alleen de beste prostaat vibrator (met zijn heel krachtige, diepe en intense trillingen!) lukt het om dit handsfree orgasme op te wekken. Kan het nóg fijner? Jazeker! Wat dacht je van meerdere keren na elkaar klaarkomen? Het meervoudig orgasme is niet alleen weggelegd voor vrouwen! Wanneer je namelijk na zo’n hands-free orgasme de prostaat blijft stimuleren, zullen de orgasmes achter elkaar blijven komen. Lukt elke man dit? Nee. Dit lukt alleen mannen die ervaring hebben opgedaan met prostaat massage. Dat wil zeggen: door te trainen en de juiste techniek toe te passen.

Het merkwaardige is dat normaal gesproken na een zaadlozing de penis slap wordt. Pas na een tijdje wordt hij weer hard en zou je in theorie weet kunnen ejaculeren. Het wonderlijke van prostaat massage is dat je niet hoeft te wachten totdat je opnieuw een orgasme kunt krijgen. Het lukt sommige mannen (let wel: mét ervaring) om 5 orgasmes na elkaar te krijgen, het ene orgasme volgt soms al na 20 seconden op het andere.
 

De 5 beste vibrators voor prostaat massage

1. Nexus Revo Stealth (voor de ervaren gebruiker: de top kan zowel vibreren (6 standen) als roteren (2 snelheden)) >> meer info <<
2. LELO Bruno (Óók voor beginner: middelgroot, zacht materiaal, krachtige, diepgaande vibraties; populair model) >> meer info <<
3. LELO Hugo (Lijkt op de Bruno, maar dan met draadloze afstandsbediening) >> meer info <<
4. LELO Loki (groter model, zeer effectief dankzij de krachtige, rommelende trillingen) >> meer info <<
5. Fun Factory Tiger G5 (schacht is lang en geribbeld; zacht en flexibel; diepe vibraties) >> meer info <<

- Lees ook: Wat is de beste prostaat dildo?

Bekijk ook eens
LELO - Bruno Prostaat Massageapparaat Zwart

€ 139,95

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
Nexus Revo Stealth - Prostaatvibrator

€ 199,95

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
LELO - LOKI Prostaat Massager - Zwart

€ 139,95

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
Vibrator Tiger G5 - Paars

€ 99,95

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis