0

Ervaring van Heleen van Royen met de Womanizer - review

Heleen van Royen schrijft in haar Sexdagboek dat zij graag de Womanizer luchtdruk vibrator gebruikt, ook wanneer zij met haar geliefde Bart seks heeft. Het model dat de schrijfster gebruikt is de goudkleurige Womanizer. Het is een peperduur dingetje: € 199.00 (vaste prijs). Kan Heleen best betalen. Zij zit niet op zwart zaad. Grapje. Want wie haar boek heeft gelezen weet dat Heleen zichzelf 'een krent' vindt en dat zij de Womanizer 'helemaal gratis' heeft gekregen van haar vriendin Sandy. Hoe dan ook, de Womanizer is het geld meer dan waard. Vandaag vertel ik wat de ervaringen van Heleen van Royen zijn met de Womanizer. Dat doe ik door korte citaten te geven uit het Sexdagboek en die van mijn eigen commentaar te voorzien.

Masturbator.nl verkoopt trouwens het nieuwste model Womanizer Premium. Deze Womanizer heeft maar liefst 12 luchtdrukstanden, zodat jij langzaam aan het gevoel kunt wennen en steeds een stapje verder kunt gaan. Het model is helemaal waterdicht. Je kunt er dus mee in het bubbelbad. En in je privé zwembad. ;-)

Tekst gaat verder onder het productoverzicht

Bestellen

womanizer kopen

›› Bestel de Womanizer Premium in de winkel
›› Bekijk alle modellen


Gebruik een vibrator

Heleen heeft met haar Sexdagboek een doel en een boodschap. Haar doel is om vrouwen te 'empoweren', in hun kracht te zetten. De boodschap luidt: vrouwen moeten opkomen voor hun seksleven als zij de seks met hun partner niet leuk genoeg vinden. Advies: gebruik voor een beter seksleven een vibrator, zoals de Womanizer en de PalmPower wand vibrator. Hoe Heleen dat doet vertel ik verderop.


Bestellen

Op deze pagina kun je de goudkleurige Womanizer Premium kopen. Levering & Service door het bekende EDC-Internet in Veendam. Een andere favoriete vibrator van Heleen is de kleine en krachtige PalmPower wand vibrator (oplaadbaar). De PalmPower is bijzonder geschikt voor tijdens het vrijen wanneer je behoefte hebt aan extra clitorale stimulatie. Heleen gebruikt de Palm Power Jenga Stimulator. Deze verkopen wij met vaste stekker waardoor het apparaatje nog iets krachtiger vibreert. De oplaadbare variant is de Palm Power Personal Massager. Je ziet: ook wat haar vibrator betreft gaat Heleen voor het beste van het beste.

›› Bestel de Womanizer Premium in de winkel
›› Bekijk alle modellen


Heleen van Royen en haar ervaring met de Womanizer

Heleen van Royen en haar ervaring met de Womanizer

In een interview met het Volkskrant Magazine (9 juni 2018) wordt aan de schrijfster gevraagd:

- Zou je elke vrouw een 'Womanizer' aanraden?
Van Royen antwoordt: 'Ja. Het is een avocadovormig apparaatje dat niet trilt, zoals een vibrator, maar zuigt. Je zet het over je clitoris heen, en dan word je afgetrokken, zou je kunnen zeggen, maar dan met lucht. De clitoris is in feite natuurlijk een soort mini-piemeltje. Je komt héél snel klaar. Soms binnen een minuut. Het gaat bijna te makkelijk. De uitvinder hiervan wordt overladen met dankbrieven van vrouwen. Ook van vrouwen van 70 die nog nooit in hun leven waren klaargekomen. Nee, ik heb geen aandelen.'

Uit het Sexdagboek:

"Donderdag 17 november
Sandy meldt zich weer. Ze heeft twee Womanizers geritseld, een goudkleurige en een zilverkleurige. Helemaal gratis. Ik mag kiezen welke ik wil. Het is toch verdomd handig om een sponsor voor je spannende spulletjes te hebben. 'Jij hebt het geregeld, kies jij maar,' app ik. De gouden komt naar me toe, belooft ze." (pagina 4 van 62, KOBO e-reader)

Op pagina 42 van 42 van mijn KOBO e-reader lees ik:

Uit: 'SEXdagboek', Heleen van Royen
"Als je niet weet  wat een Womanizer is, zal ik je even bijpraten. Het is geen traditionele vibrator maar een vernuftig apparaatje dat de clitoris stimuleert zonder deze aan te raken. De Womanizer heeft een tuutje dat je om de clitoris heen plaatst, waarna je clit naar binnen wordt gezogen. De zuigkracht kun je zelf instellen. De luhtdruk pulseert. Je clit wordt als het ware afgezogen door lucht." Op dit punt in het boek weet Heleen nog niet of het lekker is.

(Pagina 5 van 62) Op vrijdag 18 november wordt bij Heleen een pakket bezorgd. Het is de Womanizer. Heleen schrijft: "Dat is snel. Ik pak hem uit en leg hem aan de lader. Die avond is Bart nog laat aan het werk. Ik zeg welterusten tegen mijn logees en ga naar bed met wat hopelijk mijn nieuwste beste vriend wordt."

De schrijfster legt uit wat de Womanizer precies voor vibrator is en hoe je het zuigende apparaatje bedient. Daarna beschrijft zij haar ervaring als volgt: "Ik zet de grote kop erop. Dan schakel ik de Womanizer aan. Er wordt lichtjes aan mijn clit gezogen. Ik druk op de knop met een plusje, waardoor de zuigkracht toeneemt."


Aanrader

De schrijfster vertelt dat het een wonderlijk, trekkend gevoel is. Het voelt heel krachtig. Er komt een orgasme aan dat buiten haar om lijkt te gaan. De Womanizer zuigt het uit haar. Zij schrijft: "Het orgasme zwelt snel aan, het gaat gepaard met een lichte pijn, zo intens is het." Op dit punt aangekomen moet Heleen nog even wennen aan het gevoel. Ze vindt het lekker maar ook een beetje eng. De Womanizer heeft maar liefst 12 zuigstanden. In de laagste standen zuigt de stimulator heel zachtjes, heel aangenaam voor vrouwen die wat gevoeliger zijn. Het apparaat is volledig waterdicht zodat je ermee in bad kunt. Verderop schrijft zij dat ze de Womanizer echt een geweldig apparaat vindt. Ze wil er alles over weten, zoals wie de uitvinder is en hoe lang de vibrator bestaat. De Womanizer is uitgevonden door de Duitse ingenieur Michael Lenke uit Metten. Lenke is tevens oprichter en CEO van Epi24 GmbH. Hij heeft vele technische apparaten bedacht en daar patent op aangevraagd. Een van die apparaten is een aardbeving waarschuwingsapparaat dat in Japan erg geliefd is. De Womanizer verscheen in 2014 op de markt.

Raadt Heleen van Royen de Womanizer aan? Het antwoord is: jazeker. Tussen twee haakjes: in het Volkskrant Magazine (9 juni 2018) schrijft ze dat ze GEEN aandelen in het bedrijf heeft. Heleen raadt de Womanizer aan haar lezers aan, maar doet dat alleen indirect. Ze schrijft:

"De volgende ochtend praat ik mijn logees de oren van het hoofd over de Womanizer. Dat het echt een geweldig apparaat is. Dat ze hem eigenlijk even zouden moeten proberen. Ik heb hem netjes schoon gemaakt en teruggestopt in de verpakking. 'Hij ligt op jullie bed. Mocht je de behoefte voelen, maak gerust nog even een testrit voor je naar huis vliegt.' Ze kijken me aan alsof ik niet goed bij mijn hoofd ben. Dat doen mensen wel vaker als ik te enthousiast ben over dingen. (...) Ze weten niet wat ze missen, denk ik dan maar."


'Kan Bart niet aan je clit zuigen?'

'Kan Bart niet aan je clit zuigen?'

Ter promotie van haar boek is Heleen in diverse radio en televisieprogramma's te gast geweest. Tijdens haar optredens vertelde de schrijfster vaak enthousiast over de Womanizer luchtdruk vibrator. Dat deed ze niet omdat ze daar door de fabrikant voor betaald werd, maar omdat dit apparaatje voor haar echt een grote ontdekking is. Het Sexdagboek is één grote lofzang op de Womanizer.

Ook in het online programma van Cris Helt voor Nu.nl "In de auto met Heleen van Royen" praat Heleen honderduit over haar geweldige 'clit zuiger', zoals zij het seksspeeltje noemt. Heleen zit in de auto naast Chris. De presentator heeft zich voorgenomen: "We gaan ons voor niks schamen." Aan het einde van de autorit vraagt Chris Heleen het nachthemd van het lijf over de Womanizer. Ik heb het gespreksfragment letterlijk uitgeschreven:

Chris: "Jij gebruikt ook veel hulpmiddelen, hè?"
Heleen: "Ja, die zijn tof!"
Chris: "Ja."
Heleen: "Ja, daar ben ik echt aan verknocht geraakt."
Chris: "Ja. Eéntje..."
Heleen: "De Womanizer..."
Chris: "Ja, ik kan weer niet zeggen wat dat doet. Het zuigt aan je clit..."
Heleen: "Ja, een clit zuiger. Het is dus niet een vibrator in de zin van je zet hem er tegenaan en hij gaat trillen..."
Chris zucht heel diep.
Heleen: "Chris, dit is niet zo héél ingewikkeld."
Chris: "Nee, maar het is wel gek. Waarom zuigt Bart niet aan je clit?"
Heleen: "Oja, dat doet-ie ook wel, maar die Womanizer werkt wèl beter."
Chris: "En wat vindt hij daarvan? Weet hij dat?"
Heleen: "Ja ja ja. Hij pakt hem er zelf vaak bij, dat vindt hij niet zo ingewikkeld meer. In het begin moest hij daar wel aan wennen. Maar het was ook iets... Wat ik me aan het begin van onze relatie echt had voorgenomen was... oké...nieuwe relatie, nieuwe start, ik ga echt zonder gène alles wat ik wil of leuk vind gooi ik er vanaf dag 1 in. Want als je daar echt jaren mee wacht, dan wordt het awkward. Je kan maar beter meteen beginnen over seksspeeltjes." (Bron: "In de auto met...", Nu.nl)


'Heb je aandelen in de Womanizer?'

'Heb je aandelen in de Womanizer?'

In de talkshow Jinek vraagt Eva aan Heleen: "Ik moet het je vragen, want er is een seksspeeltje wat zó vaak in je boek voorkomt dat ik bijna het idee hebt dat jij onderdeel van het bedrijf bent. De Womanizer. Heb je aandelen bij de Womanizer?"
Heleen schudt met haar hoofd en antwoordt: "Nee. Nee. Dat is een apart geval. Ik kende het niet en ik heb het leren kennen en het is heel fijn en aan te raden."
Eva: "Iedereen die wil weten hoe de Womanizer werkt kan het allemaal nalezen in jouw boek." (Bon: EvaJinek.kro-ncrv.nl)

Tekst gaat verder onder het productoverzicht

womanizer kopen

›› Bestel de Womanizer Premium in de winkel
›› Bekijk alle modellen


Womanizer gebruiken tijdens het vrijen

De Womanizer is heerlijk voor solo seks, maar is ook ideaal tijdens het vrijen. Op pagina 12 van 62 (KOBO e-reader) schrijft Heleen: "We vertrekken naar de slaapkamer. Kleren snel uit, ik ga op mijn rug liggen en pak de Womanizer erbij. (...) Het is iets lastiger om de Womanizer op zijn plek te houden terwijl Bart me neukt, maar het lukt. Bart lijkt niet bijster geïnteresseerd in het apparaat. ik ben verrast hoe snel ik kom en hoe lang het orgasme duurt, het is intens."

Uit seksuologisch onderzoek blijkt dat van alle vrouwen slechts 20 tot 30% tijdens het vrijen een orgasme krijgt door enkel en alleen penetratie. Dat betekent dus dat om te kunnen klaarkomen maar liefst 70 tot 80% directe stimulatie van de clitoris nodig heeft. Dit is de belangrijkste reden waarom zoveel vrouwen tijdens de geslachtsdaad moeilijk of zelfs helemaal niet tot een hoogtepunt komen. Heleen gebruikt voor wat extra hulp dus de Womanizer, maar zij pakt ook weleens haar PalmPower Jenga Stimulator Wand. Dit is een oplaadbare, heel compacte vibrator met een ronde kop. De PalmPower heeft geen penisvorm maar lijkt op een massageapparaatje. Het is een bijzonder krachtig massageapparaat.

Heleen schrijft op donderdag 17 november over haar ervaring met de PalmPower:

"We hebben lange, lome seks. Bart neukt me, vouwt me in verschillende standjes, ik pak de PalmPower-vibo erbij. Als het aftellen naar het vuurwerk op televisie begint, zoent Bart me intens en onstuimig. 'Gelukkig nieuwjaar,' zegt hij. Het eerste wat je gaat doen in het nieuwe jaar is keihard klaarkomen. En precies dat gebeurt met dank aan mijn vibo, terwijl het vuurwerk losbarst."


Palm Power wand vibrator

Hoe de PalmPower Jenga Stimulator Wand eruit ziet kun je op deze pagina bekijken. Het model dat Masturbator.nl verkoopt werkt met een vaste stekker en is daardoor nog iets krachtiger. De oplaadbare variant is de Palm Power Personal Massager – wand vibrator. De PalmPower wand vibrators worden gemaakt door het merk Swan Vibes. Swan behoort tot een van de 7 beste vibrator merken ter wereld. In deze posting lees je alles over de PalmPower.

Tekst gaat verder onder het productoverzicht


Gebruik een vibrator voor een beter seksleven

Heleen van Royen wil met haar Sexdagboek vrouwen 'empoweren', in hun kracht zetten. Haar boodschap is: vrouwen moeten opkomen voor hun seksleven als zij de seks met hun partner niet leuk genoeg vinden. Doe aan zelfonderzoek en leg niet alle verantwoordelijkheid bij mannen door te zeggen dat mannen te egoïstisch zijn in bed. In het Volkskrant Magazine vraagt de interviewer: “Hoe helpt het lezen van hoe jij het afgelopen jaar seks hebt gehad daarbij?” Heleen antwoordt:

‘De lezer zal zien waarom mijn seks-leven is zoals het is. Neem al die vibratortoestanden. Vroeger dacht ik: dat doe je niet, het is valsspelen, gênant, zielig voor je vriend. Maar ik ben er toch mee begonnen en het was veel leuker dan ik dacht. Toen ik Bart vijf jaar geleden ontmoette, heb ik gelijk het hele nachtkastje omgekeerd en gedaan alsof het allemaal doodnormaal was, al die vibrators.’ (bron: Volkskrant Magazine)

Van Royen raadt de Womanizer ook aan aan vrouwen die moeilijk een orgasme krijgen. Voor hen is de Womanizer een uitkomst. "Een quick fix."

Heleen schrijft:

Donderdag 17 november
"Sandy meldt zich weer. Ze heeft twee Womanizers geritseld, een goudkleurige en een zilverkleurige. Helemaal gratis. Ik mag kiezen welke ik wil. Het is toch verdomd handig om een sponsor voor je spannende spulletjes te hebben. 'Jij hebt het geregeld, kies jij maar,' app ik. De gouden komt naar me toe, belooft ze."

Onder kun je de goudkleurige Womanizer Pro kopen. Goedkoper is de Womanizer Pro40. Ziet er minder mooi uit maar doet exact hetzelfde. Heeft geen 12 maar 8 zuigstanden en is eveneens waterdicht. Heleen gebruikt solo en tijdens seks meer vibrators. Een van haar favorieten is de kleine en krachtige PalmPower wand vibrator. Ook die zie je in het overzicht staan. Heleen gebruikt de Jenga, de oplaadbare variant is de Palm Power Personal Massager.

womanizer kopen

›› Bestel de Womanizer Premium in de winkel
›› Bekijk alle modellen

Bekijk ook eens
Womanizer Premium 2 Luchtdrukvibrator - Zwart

€ 199,99

Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis
Womanizer Premium 2 Luchtdrukvibrator - Bordeaux

€ 199,99

Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis
Palm Power - Personal Massager Wand Vibrator

€ 82,99

Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis
Palm Power - Jenga Stimulator Wand

€ 91,99

Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis