0

Grote Vibrators

Satisfyer Master Vibrator

€ 49,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
King Cock Realistische Vibrator - 29 cm

€ 42,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
Fun Factory - Big Boss G5 Realistische Vibrator

€ 89,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
Dwane Realistische Vibrator - 31 cm

€ 59,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
King Cock Realistische XL Vibrator - 30 cm

€ 39,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
Vibrator Real Deal Big

€ 24,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
Elvin Realistische Vibrator 27.50 cm

€ 54,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis

Grote Vibrator kopen

1. Hoe groot is een XXL vibrator?
2. Waarom is een grote lekker?
3. Welke modellen zijn er?
4. Welke grote vibrator is de beste?


Hoe groot is groot?

Een groot stuk taart is lekkerder dan een lullig klein gebakje. Mee eens? Iets dergelijks geldt ook voor vibrators. Waarom grote vibrators fijn aanvoelen heeft ermee te maken dat ze jou een flink gevuld gevoel geven. Hoe gevuld? XXL vibrators kunnen tot wel 35 centimeter lang zijn. Zo'n lange mag dan de fantasie prikkelen, voor het gevoel heb je er niet veel aan, omdat alleen de eerste 6 centimeter van de vagina gevoelig is. Veel belangrijker voor het gevoel is daarom de dikte of omtrek. XXL vibrators kunnen een omtrek hebben tot wel 8 cm. Dat voel je zitten. Blijven ademen! :-)

›› Bekijk alle grote vibrators


Waarom is groter lekkerder?

Waarom is een grote vibrator lekker? Doordat de vagina extra strak om de schacht van de vibrator zit, is de wrijving tijdens het penetreren optimaal. Hierdoor wordt de clitoris extra goed doorbloed en extra gevoelig en zul je krachtiger tot een orgasme komen. Dat is de belangrijkste reden waarom XXL vibrators zo populair zijn. Niet alleen bij vrouwen overigens, maar ook bij mannen. Mannen gebruiken grote vibrators graag anaal. Dat gaat prima als je extra glad glijmiddel gebruikt. En misschien een beetje oefent.

›› Bekijk alle grote vibrators


Welke modellen zijn er?

Grote vibrators heb je in verschillende soorten. Om te beginnen heb je de realistische exemplaren. Deze joekels zijn buigzaam en gemaakt van glij-vriendelijk materiaal en zien eruit als echte penissen met een ronde, gladde eikel, huidplooien, en dikke gezwollen aderen rond de schacht, wat zeker in combinatie met de flinke diameter voor extra lekkere stimulatie zorgt. Onderaan deze echte penis vibrators zit een handvat met drukknoppen of een draaiknop waarmee je traploos de vibraties regelt.

Er bestaan ook grote realistische vibrators die onderaan voorzien zijn van een krachtige zuignap waarmee je de lul stevig vastzet op een vlakke ondergrond, zoals een gladde stoelzitting of douchewand. Zo wordt “handsfree” genieten mogelijk en krijg je een beetje het gevoel alsof je geneukt wordt, wat extra geil is.

Naast de realistische giganten bestaan er ook vibrators die de vorm hebben van een hand of een gebalde vuist. Deze zijn speciaal gemaakt om jezelf of jouw partner mee te vuistneuken. Deze fistfucking vibrators zijn voor mensen die al wat ervaring hebben met extreme penetratie.

›› Bekijk alle grote vibrators


Welke grote vibrator is de beste keuze?

Welke grote vibrator is de beste keuze om te kopen? Dat zijn wat ons betreft (voor zowel mannen als vrouwen): de Fun Factory Big Boss (cijfer: 9) en de Satisfyer Master vibrator (cijfer: 7.5). Wil je niet teveel geld uitgeven, dan is de Satisfyer Master een prima koop. De Master is een goede, behoorlijk krachtige vibrator met hetzelfde lekkere grote formaat als dat van de Big Boss, namelijk 23.50 cm. lang en op zijn breedste ±4.70 cm.

Wil je het beste van het beste, dan kies je voor de Fun Factory Big Boss. Deze vibrator is niet goedkoop, maar je wordt heel blij van hem. Dat komt vooral doordat hij een heel krachtige vibratie heeft, of zoals kenners het verwoorden: ‘rommelend’, diepgaand en intens, waardoor je makkelijk kunt klaarkomen, óók wanneer je de vibrator in een zachte trilstand hebt staan. Het grote verschil met de goedkopere Master is dat de Big Boss in Duitsland wordt gemaakt en de Satisfyer Master in China. Dat geldt ook voor de motor. Je kunt er dus van uitgaan dat de degelijke Big Boss duidelijk een langere levensduur heeft dan zijn goedkope kopie.

›› Bekijk de Big Boss van Fun Factory
›› Bekijk de Satisfyer Master