0

Bigstuff 28 cm vibrator - Zeer Groot

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Bigstuff 28 cm vibrator - Zeer Groot

Is GROTER altijd BETER? Nou en of. Kijk maar eens naar de BigStuff vibrator van het merk DreamToys. Deze joekel van een pik is maar liefst 28 cm. lang en heeft een omtrek van 5.5 cm. Dat is dik! Je gaat eindelijk eens wat voelen. Over de schacht lopen opgezwollen aderen, de eikel is lekker dik en mooi glad. Ook de balzak is niet vergeten. Want een echte man heeft BALLEN. De vibrator heeft 10 verschillende vibratiestanden die te regelen zijn met de afstandsbediening.

Grote lullen hebben één nadeel. Na het kezen willen ze wegwezen. Ken je dat? De Bigstuff neemt nooit de benen, je kunt hem met zijn sterke zuignap namelijk vastzetten tegen de douchewand of op een vlakke ondergrond zoals een bad of stoel. Zo blijft hij altijd bij je en kun je lang van hem genieten. Door de zuignap is de vibrator ook te gebruiken in combinatie met een harnas.

© Masturbator.nl

Alternatieven die wij aanraden
-
+
Vibrator XXL 31 cm

€ 47,99

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
Vibrator Real Deal Big

€ 24,99

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
Dwane Realistische Vibrator - 31 cm

€ 59,99

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis