0

Rocks-Off bullet vibrators - Klein is fijn!

De paarse RO-80 bullet van het Britse merk Rocks Off is een goede mini vibrator die bovendien heel betaalbaar is. Om die reden is dit handzame clitoris speeltje een van de best verkochte bullet vibrators ter wereld. Er zijn er miljoenen van verkocht.

 

In het kort

De RO-80 bullet is goed omdat hij lekker krachtig kan trillen, gemaakt is van veilig materiaal, stil is in gebruik en 100% waterdicht. De 7 standen zijn makkelijk te bedienen met 1 drukknop. Geschikt voor clitoris stimulatie tijdens masturbatie en voor extra hulp tijdens het vrijen. De bullet is ook door mannen te gebruiken. Zij kunnen hem tegen de tepels, de ballen of de penis aandrukken.

 

Goed en goedkoop

De Rocks Off RO-80 is goed omdat hij een krachtige vibratie heeft waarmee je makkelijk tot een orgasme kunt komen. Dit is best een knappe prestatie, want dit kogeltje is slechts 8 cm. lang. Er zijn 7 verschillende vibratiestanden die je eenvoudig bedient met de drukknop aan de onderkant.

 

Lichaamsveilig

Daarnaast is deze bullet gemaakt van ABS, het goede soort plastic dat niet alleen glijvriendelijk en duurzaam is maar bovendien 100% veilig is voor het lichaam. In ABS zitten geen weekmakers en het materiaal is niet poreus. Het vibratortje is daardoor makkelijk en hygiënisch schoon te maken.

 

Stil tijdens gebruik

Goedkope vibrators maken vaak lawaai, maar de RO-80 is juist heel stil tijdens gebruik. De vibrator is zo stil dat je hem in de badkamer kunt gebruiken zonder dat mensen in de kamer ernaast hem horen. Over badkamer gesproken, de bullet is 100% waterdicht, dus ga er gerust mee onder de douche of in bad.

 

Voor wie geschikt?

De RO-80 is een effectief clitoris speeltje maar de bullet is ook geschikt voor inwendig gebruik. Je kunt hem gebruiken als je alleen met jezelf ligt te spelen, maar het handzame vibratortje is ook ideaal tijdens seks, bijvoorbeeld bij het voorspel en voor extra stimulatie tijdens het vrijen. Hou je van doggy style? Maar voel je te weinig? In dit seksstandje is de bullet vibrator, die licht en compact is, makkelijk tegen de clitoris te houden. Op die manier kom jij net als hij ook tot een orgasme.

Ben je gevoelig op en rondom de tepels? De trillingen van de bullet doen wonderen! Niet alleen vrouwen maar ook mannen kunnen de RO-80 gebruiken. De trillingen voelen heerlijk aan tegen de tepels, de ballen en de penis, bijvoorbeeld vlak onderaan de eikel. Andere tip: druk hem tegen de anaal streek terwijl je jezelf afrukt. Je zult waarschijnlijk ervaren dat je door die extra anale stimulatie heftiger gaat klaarkomen.

De bullet werkt op een 1 LR1 batterij. Die wordt meegeleverd. Je ontvangt de bullet in een satijnen opbergzakje.

© Masturbator.nl

Lees ookWat is de beste mini vibrator?