0

Womanizer Liberty - Parel Wit Anniversary Edition

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Womanizer Liberty - Parel Wit Anniversary Edition

Womanizer bestaat 5 jaar en om dat te vieren komt het merk met de schitterende parelwitte Womanizer Liberty Anniversary Edition. Mét een gratis slinger voor aan de wand met de tekst I MASTURBATE! Wat je met die slinger kunt doen, lees je verderop. De Womanizer Liberty wordt door sextoy testers over de hele wereld beoordeeld als een van de beste modellen uit de Womanizer-reeks. De Liberty is voordelige geprijsd, voelt stevig aan en is compact (slechts 10 cm. lang), ligt prettig in de hand en is makkelijk te bedienen met de plus en min knopjes. De knopjes zitten op een handige plek en je kunt zowel omhoog als omlaag scrollen.

Je kunt kiezen uit 6 luchtdrukstanden. Omdat elke clitoris verschillend is, wordt de Liberty geleverd met twee zuigkapjes in verschillende maten. Het zachte siliconen mondje dat er standaard op zit is er af te halen en te vervangen met het Womanizer XL kapje, een zuigmondje dat duidelijk wat groter is. De Womanizer Liberty is af te sluiten met een handig dekseltje met magneetsluiting. Zo kun je de toy goed beschermd en discreet opbergen en blijft hij hygiënisch.

Je laadt de Liberty op met de bijgeleverde USB-kabel. Na 60 minuten laden is de accu vol en is hij klaar voor gebruik. Dat betekent concreet 120 minuten speeltijd. Om oververhitting te voorkomen schakelt de Womanizer na 30 minuten automatisch uit. Als het speeltje is afgekoeld, kun je hem weer gebruiken.

De Womanizer Liberty is volledig waterdicht, gebruik hem dus lekker onder de douche of in bad. De toy is eenvoudig schoon te maken met water en toycleaner.

Bij de Womanizer Liberty Anniversary Edition krijg je ook een gratis slinger voor aan de wand met de tekst I MASTURBATE! Of je daar op zit te wachten? Welnee. Onze tip: hang de slinger voor het keukenraam. Dan snapt de buurman (die dikke) dat je geen zin in hem hebt.

›› Spring naar boven om te bestellen

Alternatieven die wij aanraden
-
+
SMON No.1 - Roze

€ 99,95 € 119,95

Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis
Womanizer Liberty - Wijnrood

€ 99,00

Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis
Satisfyer 2 Next Generation

€ 29,95

Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis
Womanizer Vervangingskapjes XL - 5 Stuks

€ 22,95

Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis